Demi Section Chef (Chinese Kitchen) - Tổ phó (Bếp Trung Hoa)

LOTTE HOTEL HANOI
Mức lương
8 - 12 triệu
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Prepares, cooks, serves and stores the following dishes:
 Prepares specialty seafood dishes
 Prepares specialty chicken and duck dishes
 Produces baked desserts
Dim Sum
 Sichuman dishes
Fish and shell fish
 carve meats
 Prepares sauces, condiments, seasonings and flavouring agents
Appetizers, Savories, Salads and Sandwiches
Vietnamese Dishes
 Beijing dishes
 Prepares a range of vegetable dishes
 Shanghai dishes
Buffet Food
 Prepares specialty menu items using specialized and preserved commodities
 Prepares and produces a range of salads
Pastry, cakes and yeast goods
 Prepares braised dishes according to regional style
 Prepares hot and cold noodle dishes
 Produces deep fried dim sum
 Prepares regional noodle dishes
 Prepares dehydrated products
Asian Desserts
 Prepares and presents food for buffets
 Prepares noodle dishes
 Guangong dishes
 Prepares an extensive range of meat, vegetable, chicken and seafood dishes
 Prepares extensive range of regional food, including banquet, festive, and specialty menu items
 Prepares a range of vegetable dishes using regional cooking principles and specialty food presentation
 Prepares noodle dishes
 Prepares specialty chicken and duck dishes
 Prepares chicken, meat, seafood and vegetable dishes
 Prepares braised dishes
 Produces a range of liquid and solid deserts
 sauces for fish and shell fish
 Produces and presents a range of steamed sweet rice based desserts
 Stores buffet items
 desserts
 meat marinades
 Prepares braised dishes according to regional style
 Prepares regional rice dishes
 Prepares soups and stocks
 Produces baked dumpling
 Prepares a range of specialty seafood dishes
 Prepares specialty seafood dishes
Meat dishes
 hot and cold
Chinese Regional Dishes
 Produces sweet and savoury dim sum
 garnishing techniques and methods of service for fish
 petits fours
 Prepares braised dishes
 Prepares a range of vegetable dishes
Eggs, Vegetables, Fruit, Rice and Farinaceous Dishes
Sauces
 Produces a range of baked desserts
Plates and Terrines
 Prepares and presents desserts for buffets
 Decorate portion and present
Hot and cold deserts
 Prepares a range of specialty chicken and duck dishes
Poultry and Game dishes
• Establishes and maintains effective employee working relationships
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment and other relevant information
• Cleans and re- sets his/her working area
• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
• Communicates politely and display courtesy to guests and internal customers
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Cooks, Kitchen Attendants and Stewards
• Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
Health and Safety
Hygiene and Cleanliness
Quality
House Rules and Regulation
Grooming
• Performs related duties and special projects as assigned

Yêu cầu công việc

QUALIFICATIONS
• Experience: 1 years related experience or an equivalent combination of education and experience.
• Credentials: Culinary certificate a must. Advanced culinary certificate preferred.
• Education: Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
SPECIFIC JOB KNOWLEDGE, SKILLS AND ABILITIES
• Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
• Problem solving and training abilities.
• Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.

Quyền lợi

- 2 tháng thử việc nhận 100% lương và phí dịch vụ
- Bữa ăn ca và đồng phục miễn phí | Hỗ trợ phí gửi xe
- Các chế độ bảo hiểm (bảo hiểm y tế, bảo hiểm xã hội, bảo hiểm tai nạn...) được đóng đầy đủ theo quy định
- Dã ngoại hàng năm | Khám sức khỏe định kì hàng năm | Quà sinh nhật, hiếu hỉ và các dịp đặc biệt | Các hoạt động nội bộ nhân viên sôi động | Môi trường làm việc thân thiện, chuyên nghiệp, trẻ trung
- Mức thu nhập cạnh tranh, hấp dẫn, thưởng tháng lương 13...
- Được tham gia các khóa đào tạo về nghiệp vụ nhà hàng, khách sạn, tiếng anh...

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-07-28 22:40:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Demi Section Chef (Chinese Kitchen) - Tổ phó (Bếp Trung Hoa) - Mã tin đăng: 4522874. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Số 54 Liễu Giai, Cống Vị, Ba Đình, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Ca gãy
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/08/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây