EXECUTIVE CHEF

CÔNG TY CP BC CONCEPT
Mức lương
300 nghìn/tuần
Địa điểm làm việc
Bình Thạnh, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Develop new product:

Test new products, write new product processing processes, train kitchen staff on the process of making new dishes;
Responsible for planning, setting up the menu of new dishes to periodically put into the restaurant menu;
Build a standard BOM (Bill of Material) with new items, recipe for deployment in the company&039;s internal system;
Market research, quickly grasp customer tastes trends to create new dishes;
Transfer and train SOP to the operation.

Standardize process of cooking menu:

Propose processing specifications, process of processing standard dishes to serve customers;
Setting standards of raw materials and input goods;
Supplier evaluation of technical and product quality for materials.

Training:

Evaluate the performance of kitchen staff.
Training standard process of cooking menu for kitchen and new key member: Sous Chef, CDP, Junior CDP,..
Coordinate with store, QC department to ensure quality of raw materials, quality of dishes:
Coordinate with QC / QA departments to control the quality of the dish;
Coordinate with departments to take measures to handle inappropriate products.

Others:

Perform other related tasks under the direction of superiors.
Participate fully in meetings with the Board of Directors, other Heads of departments as required;

Yêu cầu công việc

Be creative and flexible.
Priority has experience working at Korean restaurants with a dining model;
Foreign language: good English communication;
Excellent professional capacity- capable of operating, supervising and organizing work;
Leadership skills, human resource management;
At least 05 YoE in similar position, especially product development experience for restaurant chains;
Computer: office informatics proficient;

Quyền lợi

Salary:

Negotiation

Day off:

12 annual leave/ year

Benefits:

I, H.I, U.I according to the provisions of the Labor Law;
20% discount for employees when using services at the restaurant.
Voucher for birthday 300.000 VND;

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-22 10:00:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin EXECUTIVE CHEF - Mã tin đăng: 4580554. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: 28 Thanh Niên, Phường Yên Phụ, Quận Tây Hồ, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
01/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây