EXECUTIVE CHEF

PANDANUS RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Phan Thiết, Bình Thuận
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

RESPONSIBILITY MEANS
Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
Control and analyse on a on- going basis the following:
+Guest satisfaction.
+Quality levels of production and presentation.
+Operating food cost.
+Cleanliness, sanitation, hygiene.
+Merchandising and Marketing.
ADMINISTRATIVE RESPONSIBILITIES
Reponsible for the preparation of menus taking into consideration the following:
+Merchandising and promotion
+Passes onto the Purchasing Manager his daily market list requirements.
+Availability of food products
+Competition
+Inspects perishable food items received for quality control.
+Trends
+Market needs
+Potential costs
+Local requirements
Produces up- to- date standard recipe file for all food items listed on the menus, to include:
+Actual cost
+Performs related duties and special projects as assigned.
+Sales history
+Picture of the finished product
+Production time
TECHNICAL RESPONSIBILITIES
Responsible for the production, preparation and presentation of all food items, to ensure highest quality at all times.
HUMAN RESPONSIBILITIES
+Establish and maintains effective employee relations in his section.
+Conduct such functions as interviewing, hiring, employee orientation, performance appraisal, coaching, counseling, and suspension if necessary, to ensure appropriate staffing and productivity.
+Develop formal training plans and conducts on the job training sessions for kitchen employees.

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience
• Good working knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
• Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
• Diploma from a reputable Hospitality Management / Culinary school preferred
• Minimum 5 years of experience in managing food production & culinary operations in a hotel gained from working in key cities / resorts destinations globally
• Excellent reading, writing and oral proficiency in English language
Competencies
• Ability to multi- task, work well in stressful & high- pressure situations
• Good communication and customer contact skills
• Strong leadership, interpersonal and training skills
• Well- presented and professionally groomed at all times

Quyền lợi

• Competitive salary
• Accident Insurance (24/7)
• Housing allowance
• Social insurance
• Other benefits for Management

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-06 04:45:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin EXECUTIVE CHEF - Mã tin đăng: 4541374. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Khu phố 5, Mũi Né, Phan Thiết, Bình Thuận

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Khác
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/08/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây