Executive Chef

HOTEL DES ARTS SAI GON
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 1, Quận 3, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

RESPONSIBILITIES AND MEANS

- Supervise the function of all kitchen employees, facilities and costs, hence contributes to maximizing the overall Food & Beverage department profit.
- Control and analyse on an on- going basis the following :
- Quality levels of production and presentation
- Merchandising and Marketing.
- Cleanliness, sanitation, hygiene.
- Guest satisfaction
- Operating food cost.

ADMINSTRATIVE RESPONSIBILITIES

- Is responsible for the preparation of menus taking into consideration the following:
- Market needs
- Passes onto the Purchasing Manager daily market list requirements.
- Inspects perishable food items received for quality control.
- Local requirements
- Merchandising and promotion
- Availability of food products
- Competition
- Potential costs
- Trends
- Produces up- to- date standard recipe file for all food items listed on the menus, to include:
- Actual cost
- Picture of the finished product
- Sales history
- Production time
- Performs related duties and special projects as assigned.

TECHNICAL RESPONSIBILITIES

- Execute inspections of physical aspect the food preparation areas.
- Responsible for the production, preparation and presentation of all food items, to ensure highest quality at all times.

HUMAN RESPONSIBILITIES

- In charge to interview new staff
- Monitor and control labour cost
- Conduct such functions as hiring, employee orientation, performance appraisal, coaching, counselling, and suspension if necessary, to ensure appropriate staffing and productivity.
- Develop formal training plans and conducts on the job training sessions for kitchen employees.
- Give constant positive and negative feedbacks to each team member in a constructive way.
- Show interest in staff career development
- Establish and maintains effective employee relations in his section.
- Observes and records employees performance
- In charge to find some potential candidates outside the hotel

OTHER RESPONSIBILITIES

- Ensure compliance with local and health and safety regulations
- Interact with individuals outside the hotel including but not limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and other members of the local community
- Contributes to the overall business planning and development of the Hotel
- Be an inspiration to all Hotel Employees to achieve luxury level of performance and attitude

Yêu cầu công việc

To be discussed in the interview

Quyền lợi

Opportunity to grow within your property and across the world!
Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities, like Planet 21.
Develop your talent through learning programs by Academy Accor.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-03 12:45:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef - Mã tin đăng: 4535289. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

HOTEL DES ARTS SAI GON

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
29/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây