Executive Chef/ Tổng bếp trưởng

NHA TRANG MARRIOTT RESORT & SPA – HON TRE ISLAND
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Nha Trang, Khánh Hòa
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Responsible for guiding and developing staff including direct reports.
Works to continually improve guest and employee satisfaction while maximizing the financial performance in all areas of responsibility.
Supervises all kitchen areas to ensure a consistent, high quality product is produced.
Areas of responsibility comprise overseeing all food preparation areas (e.g., banquets, room service, restaurants, bar/lounge and employee cafeteria) and all support areas (e.g., dish room and purchasing).
Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the staff and managing all food related functions.
Must ensure sanitation and food standards are achieved.
Accountable for overall success of the daily kitchen operations.
CORE WORK ACTIVITIES
Additional Responsibilities
Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met
Leading Kitchen Operations for Property
Setting and Maintaining Goals for Culinary Function and Activities
Managing and Conducting Human Resource Activities
Ensuring Exceptional Customer Service

Yêu cầu công việc

Education and Experience
• High school diploma or GED; 6 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.
OR
• 2- year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major; 4 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area.

Quyền lợi

National and international training courses
Opportunity to develop career
Full salary & service charge, social insurance during probation
Competitive package| 13th salary month
Days off/week: 2 days
Medical Insurance Plan upon the hotel policy: Social insurance, health insurance and unemployment insurance

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 10:56:53

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Chef/ Tổng bếp trưởng - Mã tin đăng: 3974210. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

NHA TRANG MARRIOTT RESORT & SPA – HON TRE ISLAND

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/01/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây