Executive Sous Chef

NHÀ HÀNG PRESS CLUB
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hoàn Kiếm, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

The Executive Sous Chef is responsible for assisting the Executive Chef for overall kitchen operation at our Fine dining Restaurant, ensuring that all recipes, food preparations, and presentations meet restaurant&039;s specifications and commitment to quality. Maintains a safe, orderly and sanitized kitchen.
- Adhere to all fire and safety regulations, make sure the hygiene and food safety standards are met in all stages of food preparation;
- Running of the kitchen on a day to day basis in the absence of the Executive Chef;
- Ensure the freshness and hygience of food; ensure merchandise is of sufficient quality and quantity up to the restaurant demand and function forecasts;
- Lead and inspire the brigade to ensure the kitchen runs smoothly at all times;
- Assist the Executive Chef in menu compilation and possess an in depth knowledge of the full menu; initiate new recipe/ produce to enhance guest satisfaction;
- Supervise service ensuring food preparation, presentation & taste are compliant with restaurant standards before serving;
- Maintain Food safety and hygiene (HACCP) in working place all the time.
- Train, coach and develop a successful and enthusiastic team of associates, and motivate staff members to maintain an efficient job performance;

Yêu cầu công việc

• Formal training in Culinary Arts, candidate who had been trained by well- known international culinary school is preferable;
• Excellent communications skills, ability to communicate in English or French is an advantage;
• High responsibility, honesty, carefulness;
• Passion for culinary and comprehensive knowledge of fine food, wine, services;
• Expat or Vietnamese young talent with extremely creativity in developing menu and food garnish;
• At least three (3) years of previous experience working in a similar role in the modern Western and Vietnamese kitchen;
• Good knowledge of purchasing, ordering, receiving, food costing and inventory procedures;
• Ability to work in split shift and flexible hours: evenings, weekends and holidays.
• Good management skills;

Quyền lợi

- 12 annual leave per year;
- Social insurance according to the Law, extra 24/7 insurance;
- Duty meal and parking provided;
- Annual salary review;
- 2/9 bonus, 13th month salary bonus, performance bonus;
- Service charge bonus payable on monthly basic;
- Annual health check- up, annual holiday trip with team.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:15:34

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef - Mã tin đăng: 4117678. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Press Club Building, 12 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
18/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây