Executive Sous Chef/ Bếp phó điều hành

PULLMAN VUNG TAU HOTEL & CONVENTION CENTER
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vũng Tàu, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Costing of menus and effective management of food cost
• Implement quality control procedures
• Ensuring that all food products received into the kitchen are of the required standard and quality and that they are stored and rotated correctly
• Prepare and achieve outlooks, budgets and manpower forecasts
• Responsible for the hygienic and safe preparation of food within all food and beverage outlets
• Assist in maintaining and controlling all outlet expenses, ensuring they are within budget guidelines and business levels, eg. wage costs, overtime, supplies
• Actively participate in the monthly outlook and annual business plan process
• Liaise with the Engineering as to maintenance within the kitchen
• Inspect method of food preparation and cooking at all meal periods
• Plan and develop menus for the hotel considering factors such as product availability, service cost, marketing conditions, number to be served, etc. Establishes and maintains appropriate food portions with respect to the hotel&039;s pricing policy
• Prepare and post employee work schedules to reflect operating forecasts and to keep within budgeted figures., including managing annual and long service leave
• Ensuring that food stock levels within the kitchen and pantry areas are of sufficient quantity and quality in relevance to the hotel occupancy and function forecasts
• Be creative in the design and implementation of ongoing food concepts

Yêu cầu công việc

Dynamic, experienced, creative.

Quyền lợi

Thỏa thuận

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-30 11:10:19

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef/ Bếp phó điều hành - Mã tin đăng: 4322021. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: 15 Thi Sách, phường Thắng Tam, Thành phố Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
20/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây