Executive Sous Chef (Local only)

AMANOI RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ninh Hải, Ninh Thuận
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Assists the Chef in the management of the day to day operation of the Food Production and Stewarding sections and informs the Executive Chef of major decisions taken in his/her absence.
- Assists the Executive Chef in making recipes and maintaining up- dated and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation.
- Works with Executive Chef in manpower planning and management needs.
- Assists the Executive Chef in determining the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment.
- Controls and analyzes, on an on- going basis, the level sales, costs, quality and presentation of food products, equipment, guest satisfaction, marketing.
- Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget.
- Assists the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with AccorHotels guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees.
- Assumes the duties and responsibilities of the Executive Chef in his/her absence.
- Assists the Executive Chef in developing and maintaining up- dated operations manuals for all Food Production and Stewarding sections.

Yêu cầu công việc

Chia sẻ:

Quyền lợi

Chia sẻ:

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-14 09:50:10

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef (Local only) - Mã tin đăng: 4183332. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 50 - 100
Trụ sở: Vĩnh Hy, Vĩnh Hải, Ninh Hải, Ninh Thuận

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
01/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây