FOUR POINTS BY SHERATON HA GIANG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hà Giang, Hà Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

JOB SUMMARY
Accountable for overall success of the daily kitchen operations. Exhibits culinary talents by personally performing tasks while leading the associates and managing all food related functions. Works to continually improve guest and associates satisfaction while maximizing the financial performance in all areas of responsibility. Supervises all kitchen areas to ensure a consistent, high quality product is produced. Responsible for guiding and developing staff including direct reports. Must ensure sanitation and food standards are achieved. Areas of responsibility comprise overseeing all food preparation areas (e.g., banquets, room service, restaurants, bar/lounge and associate cafeteria) and all support areas (e.g., dish room and purchasing).
CORE WORK ACTIVITIES
Leads kitchen management team

Understands associates positions well enough to perform duties in associate’s absence or determine appropriate replacement to fill gaps.
Solicits associates feedback, utilizes an "open door" policy and reviews associate satisfaction results to identify and address associates problems or concerns.
Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
Provides guidance and direction to subordinates, including setting performance standards and monitoring performance.
Supervises and coordinates activities of cooks and workers engaged in food preparation.
Provides direction for all day- to- day operations.

Setting and Maintaining Goals for Culinary Function and Activities

Communicates the importance of safety procedures, detailing procedure codes, ensuring associates understanding of safety codes, monitoring processes and procedures related to safety.
Manages department controllable expenses including food cost, supplies, uniforms and equipment.
Establishes goals including performance goals, budget goals, team goals, etc.
Participates in the budgeting process for areas of responsibility.

Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met

Provides direction for menu development.
Follows proper handling and right temperature of all food products.
Ensures associates maintain required food handling and sanitation certifications.
Maintains purchasing, receiving and food storage standards.
Prepares and cooks foods of all types, either on a regular basis or for special guests or functions.
Determines how food should be presented, and create decorative food displays.
Ensures compliance with food handling and sanitation standards.

Yêu cầu công việc

Be able to relocate to Ha Giang City.
At least 2 years to 3 years experience at the same position.

Quyền lợi

Premium insurance with many inpatient and outpatient medical examination and treatment benefits
Phone allowance, meals allowance and others
International work environment
Marriott International Associate discount for Room and F&B

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-22 07:40:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin - Mã tin đăng: 4579763. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

FOUR POINTS BY SHERATON HA GIANG

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây