Executive Sous Chef ( Vietnamese) - Bếp Phó điều hành

WYNDHAM GARDEN CAM RANH RESORT
Mức lương
12 - 20 triệu
Địa điểm làm việc
Cam Lâm, Khánh Hòa
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Applying new ideas for restaurants and stores, including festivals, and special events; keeping up with local and international trends
• Performing other tasks assigned by superior
• Controlling wastage, abuse, spoilage and unauthorized use of all food and ingredients; limiting food excess and minimizing production during low occupancy time
• Discuss with Purchasing manager in choosing suppliers and ordering.
• Updating new changes in culinary trends
• Collaborating with Executive Chef and Food & Beverage Manager to make, develop menus and creating dishes/ ideas for resort’s food & beverage service
• Being responsible for organization, operation, preparation, production, presentation and ensuring the high standard of food and beverage service provided to guests
• Organizing work meetings for staffs
• Respecting the resort’s commitments with environmental issues: energy saving, recycling, waste sorting, …
• Utilizing all sources to achieve high quality while keeping costs under control
• Welcoming guests and making sure that all Kitchen staffs interact positively with guests
• Managing all Kitchen staffs
• Being responsible for guiding staffs and supervising staff performance in accordance with resort’s regulations
• Setting and maintaining high standard of sanitation in all food preparation areas
• Being responsible for sufficient operating equipment and supplies for production
• Issuing Kitchen policies and procedures, assisting in updating and training staffs about those
• Assisting in managing all department’s aspects, operating and coordinating tasks, ensuring the smooth operation and guest satisfaction; achieving revenue and cost targets
• Participating in Department Head’s meetings on behalf of Executive Chef
• Collaborating with Purchasing team to buy items as operation requests
• Being responsible for food hygiene, safety and quality
• Being responsible for financial target, by minimizing costs but ensuring service quality
• Organizing and supervising food preparation based on occupancy
• Setting standard for Kitchen’s products in line with resort’s policy
• Informing technical errors to Engineering Department for reparation
• Controlling behaviors with exemplary actions; showing brand thinking by professional attitude, manners, behaviors and appearance as well as communicating skills
• Training, developing staffs and supporting them in career

Yêu cầu công việc

• Being fluent in English; being able to using other language
• Graduating from college and higher
• Having degrees and certificates related to the profession
• Having at least 03 years working experience as the same position in 4 – 5 stars hotel/ resort

Quyền lợi

- Professional and motivated working environment
- Competitive salary and benefits package
- Other benefits following Labor law

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-19 04:00:19

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Executive Sous Chef ( Vietnamese) - Bếp Phó điều hành - Mã tin đăng: 4104277. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

WYNDHAM GARDEN CAM RANH RESORT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây