F&B Culinary Executive

INTERCONTINENTAL DANANG SUN PENINSULA RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Sơn Trà, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Maintain the Culinary team by ensuring data is up to date and promoting menus, events, etc.
• Prepare and review written documents accurately and completely
• Order, distribute and coordinate inventory office supplies.
• Support executive Chef and Executive Sous Chef in reviewing Brand Standard quarterly
• Prepare and update Food Hygiene and Health & Safety records
• Work with Sales and Marketing Department on coordination of Events.
• Develop and maintain positive working relationships with others, support team to reach common goals, and listen and respond appropriately to the concerns of other employees.
• Answer telephones using appropriate etiquette.
• Attend training classes to increase knowledge of department, company information or other skills as required
• Support Executive Chef and Executive Sous Chef with general administrative tasks (calendar, scheduling, inspections, walk though, meeting notes and follow up, communications with team and others in company).
• Speak with others with clear and professional language
• Understands and complies with ethical, legal and regulatory requirements applicable to the business
• Assist with food costing of menu items at Outlet
• Communicate company updated policies, procedures and processes as applicable.
• Handle incoming and outgoing mail, including date stamping and distributing incoming mail. Create and maintain computer- and paper- based filing and organization systems for records, reports, documents, etc.
• Operate standard office equipment other than computers. Prepare letters, memos, and other documents using word processing, spread sheet, database, or presentation software.
• Assist with recruiting of culinary employees through candidate assessment and pre- screening

Yêu cầu công việc

• Diploma in Business or Secretarial Study
• Ability to type 45 WPM
• Tasks and Project Management
• 1.5 years of secretarial experience, or an equivalent combination of education and experience
• Proficient in the use of Microsoft Office
• Able to speak, read and write English
• Communication skills are utilized a significant amount of time when interacting with others; demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.

Quyền lợi

Shared accommodation (applied for non Danang residents)
Other benefits as per the company/ IHG policies
Accidental insurance 24/24
Annual leave from 14 days, 2 days off per week
Provided uniform, duty meal and transportation
HealthCare insurances for loyalty team members
Mandatory insurances in accordance with Vietnamese Law
IHG brand standard training
100% salary & service charge in 2 months of probation

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-26 14:35:37

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin F&B Culinary Executive - Mã tin đăng: 4220205. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: Bai Bac - Son Tra, Đà Nẵng, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây