F&B Manager - The Myst Đồng Khởi Hotel

SILVERLAND HOSPITALITY
Mức lương
mức thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Quận 1 - Tp Hcm
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

  • Be in charge all Food and Beverage activities as hotel strategy as well as owner strategy.
  • Ensure that departmental briefings and meetings are effective and conducted as necessary.
  • Observe employee - guest interaction and talking with guests, coach employee in guest service skills as necessary.
  • Handle all guest complaints and follow through to make sure problems are resolved satisfactorily.
  • Maximise employee productivity through the use of multi-skilling, multi-tasking and flexible scheduling to meet the financial goals of the business as well as the expectations of the guests.
  • Ensure that each profit outlet (e.g. Outlet, Bar, Event Service) is operated in line with maximising profit for the hotel.
  • Coordinate the preparation of the Annual Business Plan for Food and Beverage department.
  • Manage costs proactively based on key performance indicators.
  • Ensure that all hotel rules, policies and regulations relating to financial record keeping, money handling, including the timely and accurate reporting of financial information (if assigned).
  • Liaise and build relationships with guests, using hotel loyalty management system to track their preferences.
  • Oversee and implement initiatives and ideas, looking for new and innovative ways to provide heart touching service.
  • Giám sát và thực hiện những sáng kiến và ý tưởng để cải thiện trải nghiệm dịch vụ của khách hàng, tìm kiếm những cách thức mới đầy sáng tạo để cung cấp những dịch vụ tận tâm đến khách.
  • Quản lý hàng tồn kho và bảo trì thiết bị điều hành khách sạn và các tài sản khá liên quan đến bộ phận Ẩm thực.
  • Work closely with Marketing department to prepare an Annual Marketing Plan for Food & Beverage.
  • Update local and international market trends, vendors and other hotel / restaurant operations constantly to make sure that the hotel’s operations is the most efficiently.
  • Ensure that all company service standards have been implemented.
  • Consult and work with General Manager to make adjustments where necessary relating to Food Beverage.
  • Manage, maintain and develop Top 20 in Food & Beverage.
  • Ensure that all employees are up to date with the availability of seasonal and new products on the market.
  • Manage and develop the food and beverage products served to guest.
  • Handle the preparation of the Annual Business Plan (if any).
  • Implement, demonstrate and reinforce The Myst’s Core Values and Brand Standard.

Yêu cầu công việc

  • Must possess at least a Bachelor’s Degree, Master’s Degree, Food & Beverage Services Management or equivalent.
  • At least 5 year(s) of working experience in the related field is required for this position.
  • Only local candidates.
  • Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
  • Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
  • Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
  • Good communication and writing skills.
  • Fluently in English.

Quyền lợi

  • Professional working enviroment.
  • Competitive salary + Service charge
  • SI, HI, UI
  • Others as Hotel's policy: Daily Meal, AL, 13th bonus, travelling, …

Cập nhật gần nhất lúc: 2019-11-07 23:30:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin F&B Manager - The Myst Đồng Khởi Hotel - Mã tin đăng: 964513. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: 14 – 16 Lê Lai, Phường Bến Thành, Quận 1, TP.HCM

Thông tin chung

Ngành nghề
Ẩm thực/ Bàn/ Bar
Cấp bậc
Trưởng Bộ Phận/ Trưởng Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ làm việc giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/11/2019
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây