Food & Beverage Director (Giám đốc Ẩm thực)

PRESS CLUB
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 10 Năm
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

The Food & Beverage Director (FBD) is responsible for the overall strategic planning, and execution of all food and beverage operations at La Table Hanoia—including the restaurant, bar & lounge, banquet services, and culinary functions. This role ensures the delivery of exceptional experiences for both guests and members, while maintaining high standards of service, quality, and efficiency. Working closely with the Executive Chef, the FBD ensures that kitchen and service operations are fully aligned with the business objectives, brand positioning, and business goals of the F&B department. The FBD is also accountable for staff training and development, operational budgeting, and continuous improvement in both guest satisfaction and team performance.
Key Responsibilities:
Operations & Customer Service

Coordinate with the Kitchen in menu development and ensure food & beverage quality;
Maintain strong interdepartmental collaboration, especially with Kitchen, Sales, and Events;
Delivery luxury experiences to guests and always maintain exceptional customer services;
Oversee operations of Food and Beverage outlets, double checking daily functions and informing amendment (if any) to related departments;
Maintain high standards of cleanliness, safety, and service across all touchpoints.
Lead daily briefings, weekly F&B meetings, and planning for events or banquets.
Maintain records of special events, house counts, food covers and daily business volumes;

Business Development

Drive long- term positioning of the restaurant as a leading fine- dining and banquet destination.
Develop annual sales and marketing strategies for F&B services.
Lead the business & marketing planning process and define strategic objectives for F&B growth.
Explore opportunities such as catering and corporate partnerships.
Build and maintain strong relationships with clients, suppliers, and partners.

Customer Relationship Management (CRM) Strategy & System

Integrate CRM into the guest experience journey and loyalty programs.
Develop and implement CRM policies to build long- term guest loyalty and enhance repeat business.
Oversee the development and usage of CRM systems (data collection, segmentation, behavioral analysis)

Other tasks

Manage budgets, inventories, and cost controls to meet financial goals.
Supervise the master wine list and ensure optimal stock levels.
F&B Staff training & development
Participate in broader projects and tasks assigned by GM.

Yêu cầu công việc

Qualifications & Experience:

Professional knowledge of Culinary.
Experience as a Food & Beverage Manager, Assistant Manager, or Supervisor in fine- dining or luxury hospitality.
College degree is preferred. Bachelor of Science degree in hotel/restaurant management or Tourism & Hospitality is desirable.
Proficiency in computer tools (MS Word, Excel, ERP systems, BI tools, Google Suite).
Fluent in Vietnamese and English (spoken & written); French is a plus.

Personality & Traits:

Able to juggle cost control (food, beverage, labor) while maintaining operational excellence.
Skilled at motivating teams to deliver high standards in food and service.
Strong in problem- solving, training, and organization.
Well- groomed and professional in appearance.
Cheerful, with a strong ambition to thrive in hospitality.
Excellent and positive communication skills.
Sales- oriented, with experience in upselling and revenue maximization.
Proactive, disciplined, outgoing, and a natural leader.

Quyền lợi

Laptop, Chế độ bảo hiểm, Du Lịch, Phụ cấp, Đồng phục, Chế độ thưởng, Chăm sóc sức khỏe, Đào tạo, Tăng lương, Công tác phí, Phụ cấp thâm niên, Nghỉ phép năm, CLB thể thao

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-09-09 13:20:02

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
15/10/2025
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Cấp bậc
Quản Lý
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 10 Năm
Trình độ yêu cầu
Đại học
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Ngành nghề
Nhân viên kinh doanh
Khu vực
Hà Nội
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Food & Beverage Director (Giám đốc Ẩm thực) - Mã tin đăng: 5257974. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

PRESS CLUB

Quy mô: 100 - 200
Trụ sở: 12 Lý Đạo Thành, Hoàn Kiếm, Hà Nội

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây

Từ khóa tìm việc làm tại 123Job
Beverage director tại tỉnh/thành