Food & Beverage & Kitchen Coordinator/ Thư ký Bếp+ Nhà hàng

MERCURE VŨNG TÀU HOTEL
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vũng Tàu, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Perform/ behave as per Accor way to other colleagues (within your department and toward other departments)
• Follow up with the assignment from Supervisor & Manager & E.Chef.
• Train and help colleagues with the jobs.
• Keep records of Food and Beverage employees including personal data, promotional or transfer papers.
• Participate all training assigned by supervisor including English training and job skills training.
• Manage the training requirement.
• All month end reports.
Maintain and update all F&B files.
• Ensure timely reporting of malfunction, followed up with maintenance of appropriate office equipment when required.
• Ensure proper requisitioning and control of office supplies; follows up on delivery of materials & documents.
• Assist Supervisors, Managers with administrative duties whenever required/appropriate
• Ensure security and upkeep of all department confidential files.
• Adhere to the set procedures for attendance and timekeeping.
• Ensure all correspondences, faxes, messages, e- mails are responded to in a timely manner / disseminated accordingly.
• Handle and follows up on assignments as assigned by superior.
• Co- ordinate with colleagues and representatives of other departments to ensure an efficient flow of communication.
• Handle all appointment requests for superiors and schedule accordingly.
• Prepare necessary contracts as instructed by superiors.
• Clear IN/OUT trays and mailbox for F&B division and distributes to address concern.
Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time.

Yêu cầu công việc

• Good oral proficiency in English language/ Trình độ giao tiếp tiếng Anh cơ bản
• Minimum 1 years of experience in a similar capacity/ Tối thiểu 01 năm kinh nghiệm ở vị trí tương đương
• Intermediate level of higher/ Trình độ trung cấp trở lên

Quyền lợi

• Môi trường làm việc chuyên nghiệp, năng động.
Professional, dynamic working environment
• Mức lương và lợi ích cạnh tranh được cung cấp
Competitive salary & benefits offered
• Cơ hội tiếp cận nhiều chương trình học tập và phát triển của AccorHotels và Khách sạn
Chance to access variety of learning and development program by AccorHotels and the Hotel
• 44 giờ làm việc / tuần và 12 ngày phép / năm
44 working hours/week & 12 annual leaves/year
• Du lịch hàng năm
Annual team building trip
• Được chia phí dịch vụ hàng tháng
Service charge distribution

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-12 16:15:37

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Food & Beverage & Kitchen Coordinator/ Thư ký Bếp+ Nhà hàng - Mã tin đăng: 4283124. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

MERCURE VŨNG TÀU HOTEL

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Nhân viên kinh doanh
Cấp bậc
Trợ Lý, Thư Ký
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây