Food & Beverage Manager

FOUR POINTS BY SHERATON HA GIANG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hà Giang, Hà Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

JOB SUMMARY

Position responsible for all the food and beverage operations, which includes all culinary, restaurant, beverage and room service operations. Oversees guest and employee satisfaction, maintaining standards and meeting or exceeding financial goals. Demonstrates knowledge and proficiency of all applicable food and beverage laws and regulations. Develops and implements business plan for food and beverage.
CORE WORK ACTIVITIES
Developing and Maintaining Budgets
• Maintains a positive cost management index for kitchen and restaurant operations.
• Utilizes budgets to understand financial objectives.
• Develops and manages all financial, employee engagement and guest satisfaction plans and actions for Food and Beverage departments.
Leading Food and Beverage Team
• Utilizes interpersonal and communication skills to lead, influence, and encourage others; advocates sound financial/business decision making; demonstrates honesty/integrity; leads by example.
• Manages the Food and Beverage departments.
• Provides the leadership, vision and direction to bring together and prioritize the departmental goals in a way that will be efficient and effective.
• Supervises and manages employees. Manages all day- to- day operations.
Ensuring Exceptional Customer Service
• Understands the brand&039;s service culture.
• Takes ownership of a guest complaint/problem until it is resolved or it has been addressed by the appropriate manager or employee.
• Provides excellent customer service.
Managing and Conducting Human Resource Activities
• Promotes both Guarantee of Fair Treatment and Open Door policies.
• Provides guidance and direction to subordinates, including setting performance standards and monitoring performance.
• Develops an action plan to attack need areas and expand on strengths based on employee engagement and guest satisfaction results.
• Conducts performance reviews in a timely manner.
Additional Responsibilities
• Analyzes information and evaluates results to choose the best solution and solve problems.
• Complies with all corporate accounting procedures.
• Provides information to supervisors, co- workers, and subordinates by telephone, in written form, e- mail, or in person.
• Drives effective departmental communication and information systems through logs, department meetings and property meetings.

Yêu cầu công việc

At least 2 years experience at the same position.
Be able to relocate to Ha Giang City.

Quyền lợi

International work environment
Phone allowance, meals allowance and others
Marriott International Associate discount for Room and F&B
Premium insurance with many inpatient and outpatient medical examination and treatment benefits

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-20 01:30:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Food & Beverage Manager - Mã tin đăng: 4567670. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

FOUR POINTS BY SHERATON HA GIANG

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Nhân viên kinh doanh
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây