Food Innovation Chef (for F&B chain)

VIET THAI INTERNATIONAL
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 7 Năm
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

New Product Development

Follow the Company’s strategic product innovation plans to develop products with a unique selling proposition (USP), delicious taste, the right Gross profit percentage, and GVFM
Consolidate data gathering for new product specifications: results of consumer insights team about consumer trends/preferences/ needs, Focus Group tests, and central Located Tests.
Establish new product specifications, and formulations and formulate new food production standards & and standard
Operating procedures
Create new food recipes, and modify new product recipes and ingredient selections while taking note of nutrition, shelf life, regulations, customer feedback, seasonal availability of ingredients, and cost considerations

Product Commercialization

Review methods to improve the quality of new products an compliance with food regulations during mass production
Make recommendations in the design of new manufacturing processes or to change current equipment or processes
Refine new recipe formulation, alternative ingredients, and food preparation processes to meet mass production and compliance needs
Plan, organize and execute the production of a wide range of food, ensuring consistency in taste, texture, and presentation

Training and Food Safety

Oversee the maintenance and upkeep of equipment, ensuring that all equipment is in good working condition, properly cleaned, and well- maintained
Train the Training team/ 3rd parties, providing detailed guidance on techniques, ingredients, recipes, food safety, and the preparation process of the products
Maintain high levels of cleanliness and sanitation, ensuring compliance with food safety regulations and standards

Product Standardization

Develop SOPs for Operations to ensure products’ quality and consistency in the whole system
Make sure new products are handed over to Operation with clear and full information when launching
Maintain and stabilize the quality of the present products in store, update standards and changes from suppliers as necessary
Analyze and track product performance, customer feedback, and market trends to identify opportunities for product enhancement and innovation

Yêu cầu công việc

Vietnamese only.
Education: A degree or diploma in Food Technology or related field. A degree in Food Science is a plus.
Experience:

05+ years of experience in F&B New Product Innovation, preferably in an F&B company, or high- volume, fine dining restaurant, or experience as a 4- star or 5- star hotel chef
Demonstrated ability to design menu architecture, and build recipes for Asian (Vietnamese Cuisine) and some European food (snack and fast food)

Knowledge of:

Strong understanding of flavor combinations and the ability to balance taste profiles
Stay updated on emerging food trends & techniques to continuously enhance our offerings
Understanding of food safety and sanitation standards, Health and Safety rules and procedures, HACCP requirements, Inventory Management

Skills (Ability to):

Strong Vietnamese & and English language skills
Positive attitude, willingness to learn and develop
Creativity in developing unique and visually stunning food presentations
Excellent attention to detail and organizational skills to ensure consistent quality Solutions- oriented, results- driven, and problem- solver
Strong communication and interpersonal skills, with the ability to work independently and collaboratively with other teams
Capable of working in a fast- paced environment

Quyền lợi

Laptop, Chế độ bảo hiểm, Phụ cấp, Chế độ thưởng, Chăm sóc sức khỏe, Đào tạo, Tăng lương, Nghỉ phép năm

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-01-05 09:00:04

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
15/11/2024
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Cấp bậc
Quản Lý
Kinh nghiệm yêu cầu
5 - 7 Năm
Trình độ yêu cầu
Đại học
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Ngành nghề
Nhân viên kinh doanh
Khu vực
Hồ Chí Minh
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Food Innovation Chef (for F&B chain) - Mã tin đăng: 4717819. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

VIET THAI INTERNATIONAL

Quy mô: 200 - 500
Trụ sở: 135 Nguyen Huu Canh, Binh Thanh, Ho Chi Minh

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây

Từ khóa tìm việc làm tại 123Job
Innovation chef tại tỉnh/thành