Head Chef - French Kitchen

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:
- Responsible for the development and smooth operation of the kitchen and stewarding operations with emphasis on quality, presentation within the guidelines of the standardized menus, and staff training. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Supervise all aspects of kitchen cleanliness and co- ordinate the effective utilization of all kitchen attendant within the effective manning levels, ensuring that all kitchen areas are maintained in a hygienic condition at all times and ensuring adherence to hotel standards.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
- Be fully conversant with the hotel’s fire, security and emergency procedures.
- Works with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget.
- Supervise the kitchen in the preparation and presentation of all food items in accordance with the hotel’s food and beverage standards and standardized menu guidelines.
- Ensure all equipment is properly maintained and stored, with all breakage’s and breakdowns being properly reported and recorded.
- Monitor standards of production to ensure quality.
- Participate in the drafting of concept ideas and menus for all special events and functions while encouraging all staff to put forward their ideas and utilize them wherever practical.

Yêu cầu công việc

ABILITIES/ KEY COMPETENCIES/ SKILLS:
- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities
- Good communication skills both in English.
- Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
- Have good experience in Western food (French better).
- 5- year experience as a chef including at least 2 years in supervisory capacity or an equivalent combination of education and experience.

Quyền lợi

- Competitive Benefit
- Salary: Negotiate

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-29 19:10:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Head Chef - French Kitchen - Mã tin đăng: 4605359. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
26/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây