HEAD CHEF (Lusine Restaurants)

CÔNG TY TNHH L'USINE
Mức lương
cạnh tranh
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
7 - 10 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc


Overall purpose of the job: The Head Chef, naturally passionate, must possess culinary sensibility as well as creativity. He/she is first and foremost responsible to develop and run menus that commensurate with our concept yet seeks to elevate our culinary reputation among our target customers.


Through inspirational leadership and strong management skills, the Head Chef is responsible for maximising productivity of the team to collectively deliver quality food consistently and efficiently.


In addition, the Head Chef is responsible for ensuring that the standard and quality of the food production and hygiene are maintained at the highest level at all times.


The Head Chef is accountable for all matters culinary, back of house and COGS, as well as the daily operations of all kitchens and bakery.


Yêu cầu công việc


1.     Culinary


1.1  With culinary sensibility and passion, develop new menu addressing all criteria and parameters set by the company


1.2  Generate excitement through new product development (NPD) and limited time specials


1.3  Create menus for outside catering or on-site events as required from time to time


1.4  Develop supply chain required to achieve culinary elevation


1.5  Set up and maintain kitchens in approved layout with standard equipment


------------------------


1.     Process


1.1  Ensure recipe cards and menu item cards are in place for all dishes in database


1.2  Ensure compliance with all operational excellence standards set by the company pertaining to food safety, inventory management and people management


1.3  Develop and maintain SOPs as required for all aspects of back of house operations


1.4  Cooperate and comply with Procurement procedures


1.5  Submit weekly report to supervisor on time


2.     People


2.1  Build, train, mentor and coach back of house teams at all locations


2.2  Develop and carry out development plans for all team members


3.     Customer


3.1  Be a brand ambassador and actively engage with customers when appropriate


3.2  Handle service recovery while on duty or when incidents are escalated


4.     Financial


4.1  Run an efficient yet effective kitchen operation with consistently high quality output while meeting opex and ideal food cost targets


Quyền lợi


  • Chế độ bảo hiểm

  • Du Lịch

  • Chế độ thưởng

  • Chăm sóc sức khỏe

  • Đào tạo

  • Tăng lương

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-03-26 02:30:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin HEAD CHEF (Lusine Restaurants) - Mã tin đăng: 1805513. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 100 - 200
Trụ sở: 47E Phạm Ngọc Thạch, Phường 6, Quận 3, Tp. Hồ Chí Minh

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm & Đồ uống , Nhà hàng / Khách sạn , Du lịch
Cấp bậc
Quản Lý
Kinh nghiệm yêu cầu
7 - 10 năm
Trình độ yêu cầu
: khác
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
11/04/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây