Hygiene Manager

MELIÁ HỒ TRÀM
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Huyện Xuyên Mộc, Bà Rịa - Vũng Tàu (Bà Rịa - Vũng Tàu)
Kinh nghiệm yêu cầu
cao đẳng
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc

- Actively involved in training associates in the fundamentals of proper inspection and sanitizing of equipment and food handling, storage and transportation, facilitates the hygiene courses, maintains thehygiene database.
- Perform hazard analysis and continual improvement in food safety.
- Ensure daily status expiration dates, labeling and proper storage procedures are in place according to the HACCP Standards.
- Responsible for HACCP implementation through monitoring, coordination, assessment, verification and follow-up.
- Understands and communicates to staff the proper operating and maintenance procedures of all department equipment.
- Ensure compliance with local legislation.
- Maintains purchasing, receiving and food storage standards and ensures necessary corrective actions in place regarding quality and safety of the products.
- Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department for the implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
- Conduct regular review of hygiene practices of all kitchen and food service associates and provide constructive feedback.
- Maintains and verifies records of all HACCP documentation
- Direct reporting to the Executive Chef all concerns regarding Food Safety, Sanitation, Pest Control in all kitchens and F&B outlets.
- Assist the external auditing of vendors and products supply chain.
- Assists the Training department in all training activities related to Health and Hygiene.
- Establishes and enforces sanitation standards for the kitchen.
- Perform internal audits and reports; report to Executive Chef in regards to plans and actions.
- Daily samples of all restaurant food product hygienically stored to standard for any catering and events conducted within the hotel or outside the hotel premise of 50 people and above, any all-daydining buffet, if sample is ever called upon to be test by independent laboratory.

Yêu cầu công việc

Yêu cầu công việc

- Computer literate and familiar with databases, spreadsheets for data analysis.
- HACCP Certified
- Able to work with little supervision.
- College/University degree with relevant major
- Very good communication and presentation skills.
- Previous experience in a similar size organization
- Professional in appearance well groomed.

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng

- Special room rate as per Melia Hotels International policy
- Attractive salary
- Birthday benefit
- International working environment
- 13th month salary
- Annual Outing Trip

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-09-09 15:22:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Hygiene Manager - Mã tin đăng: 2191819. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Ấp Hồ Tràm, Xã Phước Thuận, Huyện Xuyên Mộc, Tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu

Thông tin chung

Ngành nghề
Quản Lý Điều Hành, Giám Sát Dịch Vụ
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
cao đẳng
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
09/10/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây