Hygiene Officer

GRAND MERCURE HANOI
Mức lương
12 - 20 triệu
Địa điểm làm việc
Đống Đa, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

The primary objective of the Hygiene Officer is to ensure uncompromising food quality products of the hotel. The position is responsible for ensuring that all control points of food production and services are strictly adhered to. Ensures that all Food and Beverage Handlers are fully trained on the required standards of preparation and service. Conducts regular food safety audits in all the Food and Beverage areas of the hotel.
Assists in analyzing and controlling food wastage and food cost.
Ensures that all procedures from Ordering, receiving, storing, preparing and issuing all food products are strictly adhered to by the Food and Beverage Department.
Works closely with the Stewarding Manager to ensure that hygiene standards are maintained and that operating equipment is cared for to maximize its useful life and to minimize breakage
Assists the Executive Chef in developing training plans, develops training material in accordance with Accor guidelines and implements training plans for the Food Production employees and other Food and Beverage employees
Ensure daily walk through all outlet restaurant and kitchen to observer and correct thing if went wrong
Responsible for ensuring that all F&B personnel are aware and fully trained on the food safety standards of the hotel.
Responsible for health and safety regulation enforcement and maintaining a clean and safe kitchen, by conducting regular audits.
Communicates Food and Beverage safety audit reports, and issues recommendations to improve Food safety standards.
Be responsible in keeping our property safe and secure, to participate in any hotel activity related to Fire Life safety.
Communicates possible problem areas to the manager.
Responsible for ensuring that training of kitchen personnel and food service personnel are carefully monitored.
Holds meetings to highlight success and problem areas in the food and beverage safety issues.
Responsible for HAPPC and maintain high standard by inspected all the documentation like hygiene form, handle guest food poisoning & corrective action
Work closely with hygiene food safety from government to ensure meet expectation and carry out all the hygiene audit
Responsible for maintaining high food quality.
Leads the hotel in the implementation of the Food Safety Management Systems.

Yêu cầu công việc

Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties
Awareness of Financial impact of Professional Food Storage
Proficient in the use of Microsoft Office
Good in communication
Education
2 years related experience in a similar position
Bachelor’s Degree or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field

Quyền lợi

Follow to the policy of Hotel & Accor

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-09 09:25:39

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Hygiene Officer - Mã tin đăng: 4104242. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

GRAND MERCURE HANOI

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Hành chính - Văn phòng
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
18/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây