In Room Dining Manager

FOUR SEASONS RESORT THE NAM HẢI
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Điện Bàn, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

About the Role:

This role requires an individual who is highly organized & able to multitask effectively in a fast- paced environment.
The In Room Dining Manager is responsible for supervising & managing the day- to- day operations of the hotel’s in- room dining department.

What you will do:

Overall, the In Room Dining Manager plays a crucial role in ensuring that guests have a positive & memorable experience during their stay on the property. Assist in the organizing, managing, administrating & all operational aspects of the In- Room Dining department. Maintain high- quality products & service levels.
Ensure team adheres to service standards, hire & train staff, ensure that all customer needs are met promptly & efficiently, adhering to budget. The manager must also work closely with other departments within F&B as well as Rooms Division & Kitchen, to ensure that all aspects of the guest experience are seamless & enjoyable.
Must be able to motivate & inspire the team to deliver exceptional service at all times. Additionally, the manager should have a strong understanding of food & beverage service, as well as the ability to manage property assets under their responsibility with a keen eye on costs.
Expected to reduce employee turnover; enhance revenue, promote business & maintain payroll budgets.
Meet budgeted productivity while keeping quality consistently high.

Schedule & Hours:

This is a full- time position
The working hours: 44 hours/week

Yêu cầu công việc

What you bring:

Excellent interpersonal & customer service skills.
Have excellent communication skills, both verbal & written, English is a must, as well as strong leadership abilities. Computer skills are a must.
Bachelor’s Degree in Hotel Management/ Restaurant Management.
Guest centricity & understanding the importance of guest&039;s preferences.
02 + years experience as a Room Service/ Outlet Manager or 03 + years experience as a Room Service/ Outlet Assistant Manager.
Knowledge of food service operations along with a variety of styles of services is a must.

Quyền lợi

What we offer:

Complimentary Employee bus shuttle service to & from Danang city.
Complimentary laundry service for Employee Uniforms.
Complimentary Employee Meals at Employee dining facility.
Competitive salary, wages & a comprehensive benefits package.
Complimentary Accommodation at other Four Seasons Hotels & Resorts.
Excellent training & Development opportunities.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-29 19:50:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin In Room Dining Manager - Mã tin đăng: 4605367. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Khối Hà My Đông B, phường Điện Dương, thị xã Điện Bàn, Quảng Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thư ký - Trợ lý
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây