Japanese Chef de Partie

FOUR SEASONS RESORT THE NAM HẢI
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Điện Bàn, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Supervise and oversee the preparation of Japanese food items per guest orders or as assigned by kitchen management in accordance with production requirements and quality standards while maintaining a safe, sanitary work environment.
Date all food containers and rotate as per policies, making sure that all perishables are kept at proper temperatures; check pars for shift use, determine necessary preparation, freezer pull and line set up; note any out- of- stock items or possible shortages; return all food items not used to designated storage areas, being sure to cover/date all perishables; assist in setting up plans and actions to correct any food cost problems; control food waste, loss and usage per policies.
Train, motivate, recommend discipline, and supervise the work of kitchen employees ensuring that all cultural and core standards are met. Operate, maintain and properly clean kitchen equipment, including deep fryer, broiler, stove, steamer, food processor, mixer, slicer, oven, steam table, tilt kettle, waffle iron, and flat top grill.
Start food items that are prepared ahead of time, making sure not prepare beyond estimated needs.

Yêu cầu công việc

College/ Vocational degree or equivalent experience is required.
At least one year experience in the applied position at Japanese restaurants.
Basic English

Quyền lợi

Benefits as per Vietnamese laws and Four Seasons policies
Provided duty meals and uniform, transportation from Danang to the hotel
Extra health care and accident insurance

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-02 22:15:25

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Japanese Chef de Partie - Mã tin đăng: 4246034. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Khối Hà My Đông B, phường Điện Dương, thị xã Điện Bàn, Quảng Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây