JAPANESE CHEF DE PARTIE - Tổ trưởng bếp Nhật bản

INTERCONTINENTAL HANOI LANDMARK72
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Nam Từ Liêm, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Cleans and re- sets his/her working area
• In absence of Manager conducts shift briefings to ensure hotel activities and operational requirements are known
• Prepares in advance food, beverage, material, and equipment needed for the service
• Attends and participates in training sessions as scheduled
• Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled
• Establishes and maintains effective employee working relationships
• Communicates to his/her superior any difficulties, guest or internal customer comment, and other relevant information
• Provides direction to the Kitchen helpers, including Commis, Cooks, Kitchen Attendants, and Stewards
• Prepares, cooks, serves, and stores Japanese dishes
• Communicates politely and displays courtesy to guests and internal customers
• Implements the hotel and department regulations, policies, and procedures including but not limited to:
Health and Safety
Grooming
House Rules and Regulation
Hygiene and Cleanliness
Quality
• Works with Supervisor in manpower planning and management needs • Works with Supervisor in the preparation and management of the Department’s budget

Yêu cầu công việc

Required Skills
• Problem- solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
• Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by a local government agency.
• Demonstrated ability to interact with customers, employees, and third parties that reflects highly on the hotel, the brand, and the Company.
Qualifications
• Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience
• 2- year experience as a cook or an equivalent combination of education and experience

Quyền lợi

• Rooms and F&B services discounts worldwide at all IHG Hotels and Resorts
• Pre- employment health check and annual health check
• Opportunity to work with a great team of people and career growth in the world’s largest luxury hotel brand
• Birthday gift and Allowances on other special events
• Other benefits according to Hotel’s policy
• Laundered uniform provided by Hotel
• Sleeping Lounge for Employee
• Summer vacation and many team building activities
• Opportunity to join international training & development programs and cross training programs
• Free parking
• Recognition program with valuable gifts
• 2 OFF days/ week
• Delicious and nutritious meal at Hotel’s Social Café
• Unlimited Food & Beverage discount at Hotel
• Full salary, service charge and local social insurance contribution in probation period

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-17 07:35:49

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin JAPANESE CHEF DE PARTIE - Tổ trưởng bếp Nhật bản - Mã tin đăng: 4195363. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 100 - 200
Trụ sở: 23F, Keangnam Hanoi Landmark Tower

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
08/05/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây