Japanese Executive Chef

CÔNG TY GOLDEN GATE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc

RESPONSIBILITIES

Change and refresh the menu monthly- quarterly- annually or according to actual projects.
Cooperate with the purchasing team and the QA/QC team to monitor and control the quality of input materials, ensuring that the required standards are fully answered.
Support the test dishes when interviewing and evaluating recruitment positions in the kitchen.
In charge of managing food costs, making quantitative documents of ingredients, calculating and controlling costs, optimizing selling prices and profits while ensuring the quality of dishes in accordance with the economic orientation of the company‘s revenue
Coordinate with related departments to set up standard documents, implementation manuals and conduct focused training to develop new dishes for the Chefs at restaurant branches
Researching and understanding the market to capture trends and thereby create new dishes that are suitable and meet customer tastes.
Perform other reports and statistics as required
In charge of other tasks as assigned by the Direct Manager
Systematize the production process and combine it similarly with the Central Kitchen to give the optimal plan for the Building Block (Restaurant)

REQUIREMENTS

Ability to analyze, quantify, calculate costs and optimize business performance
Skilled in creating new menus, improving and developing dishes according to market trends and demands
Graduated from Intermediate or higher in Japan kitchen or other related professionalHaving 3 or more years of experience in the position of Chef, Kitchen Manager, Food Development and Creation,... or similar positions. Preference will be given to candidates with experience working in resort systems, restaurant chains,...
Good and smart creative skills are typical of the restaurant chain model to come up with suitable new products
Good professional skills in Japan cuisine, extensive knowledge of many product lines, many dishes suitable for the market
Good professional skills in Japan cuisine, extensive knowledge of many product lines, many dishes suitable for the Vietnam market
Able to communicate effectively and have good team spirit. Have a good service mindset and be open to feedback
Good communication in Japanese or English is a plus

BENEFITS

Participate in training courses to improve skills and professionalism of Golden Gate
Opportunity to work in a professional working environment as the leading F&B group in Vietnam
Salary + social insurances in accordance with the Vietnamese labor law.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:09:13

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Japanese Executive Chef - Mã tin đăng: 4107289. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 200 - 500
Trụ sở: 315 Trường Chinh, Thanh Xuan, Ha Noi

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
22/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây