Japanese Speciality Chef (Local)

HOTEL NIKKO HAI PHONG
Mức lương
mức thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Quận Lê Chân - Hải Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• In charge together with Speciality Japanese Chef to cook Japanese food.

• To prepare goods for kitchen every day.

• To directly cook food as personal speciality.

• To be responsible to Executive Chef and Speciality Japanese Chef, for menu, quantitative and quality of the dishes that the team is in charge of (as initially agreed with Executive Chef, Speciality Japanese Chef).

• To check the compliance with labor regulations of each staff (punctuality, outfits, labor safety, working capacity…)

•.To ensure good hygiene in kitchen area, preserve food exported or used within the day, ensure the compliance of food hygiene safety in the group.

• To report and suggest to Executive Chef and Speciality Japanese Chef, solutions for cost reduction if necessary.

• To preserve tools carefully, use properties of Kitchen reasonably.

• To plan working schedule reasonably.

• To consult Executive Chef, Speciality Japanese Chef with recruiting kitchen staff for the team.

• To directly and timely report to Executive Chef, Speciality Japanese Chef the unusual issies happening in the working shift such as: broken machinery, spoilt food… to be conducted for solution.

• To propose purchase of new products to fulfill guests’ demands.

• To comply environmental policies of the hotel (to classify trash, to conserve resources…)

• Other tasks requested by Executive Chef and Speciality Japanese Chef.

Yêu cầu công việc

-Diploma/ Certificate in Hotel Management is preferred.

- 2 - 3 year experiences in same position

- Good ability in cooking Japanese food.

- Working in 4 star hotel or Japanese restaurant will be an advantage.

- Friendly, patient, proactive, organized and highly responsible.

Quyền lợi

-Competitive Salary

-Social, Health, Unemployment insurance as Vietnamese Law.

-Workmen Compensation.

-Healthcare package (applied depended on level)

-Good working environment

-Company activities & celebration.

-Annual Leave

-Bonus

Cập nhật gần nhất lúc: 2020-01-21 00:50:01

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Japanese Speciality Chef (Local) - Mã tin đăng: 1063525. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

HOTEL NIKKO HAI PHONG

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Bếp/ Phụ bếp/ Rửa bát
Cấp bậc
Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ làm việc làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
28/01/2020
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây