Junior Sous Chef (Western Cuisine)

AMANOI RESORT
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ninh Hải, Ninh Thuận
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

* Administration
- Responsible for the proper efficiency and profitable functioning of the kitchen section which has been assigned to you
- Manage, control and supervise the team members assigned in your shift
* Cost Management
- Organize the outlet food orders and requisitions by checking to confirm that the contents are actually required, work closely with the Exe Chef and Exec Sous Chef to determine quality and quantity of food materials used with a view of eliminating waste and spoilage.
* Hygiene and Cleanliness
- Supervise the team to ensure compliance to food & safety, hygiene standards are followed
* Maintaining Standards
- Suggestions to Outlet Chef for improvements, with the target to have more satisfied customers and/ or increase volume of business or profit
- Responsible for constantly maintaining a high standard of food preparation by checking it for taste, temperature and visual appeal.
- Maintain the upkeep of your kitchen section, and ensure all your team members are well trained, has been assigned their specific duties and you will establish and promote a good teamwork within the kitchen, service, stewarding and F&B supporting departments
- Responsible to check maintenance of all kitchen equipment’s located in your section and make any attempt to prevent the damage or loss of the hotel property
- Must possess knowledge of all menu items in regard to ingredients, method of cooking and presentation
- Order taking and doing monthly inventory
* Benefits:
- Incentive bonus
- Accommodation
- Competitive salary + Service charge (minimum 3mil/month)
- 13th Month salary
- Full board, laundry service
- JLT Health care package after 6 months of service

Yêu cầu công việc

- Positive, engaging, and energetic personality
- Able to be organized, manage time wisely, lead and motivate the team
- Excellent communication skills, both written and verbal
- Professional appearance
- At least 2 years in similar position with luxury resort background
- Very high attention to detail
- Able to handle a multitude of tasks in an intense, fast- paced environment

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-15 09:27:50

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Junior Sous Chef (Western Cuisine) - Mã tin đăng: 4187831. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 50 - 100
Trụ sở: Vĩnh Hy, Vĩnh Hải, Ninh Hải, Ninh Thuận

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Cao đẳng
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây