Junior Sous Chef (Western Kitchen)

LOTTE HOTEL HANOI
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
- Assist in the management of Kitchen Operations in a single food & beverage outlet or a shift, or section of food and beverage operations, including menu planning and costing, maintaining food quality standards and comprehensive product knowledge.
* MAIN ROLES
- Works with Sous Chef in the preparation and management of the Department’s budget
- Works with Sous Chef in manpower planning and management needs
- Maintain personal hygiene
- Maintain comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets, and current trends and make recommendations for appropriate adjustments to kitchen operations accordingly
- Ensure that outstanding culinary technical skills are maintained
- Participate in the planning and costing of menus
- Clean the kitchen and equipment
- Assist with organizing special events and special food promotions
- Develop new dishes and products
- Supervise and Training of assigned employees
- Maintain a hygienic kitchen
* SUPPORTIVE ROLES
- Ensure smooth work cooperation among departments and always provide support not to cause any interruptions in business operation.
- Maintain a close, cooperative relationship with other departments to guarantee effective communication.
- Implement and coordinate cooperation as a supporting department for business operation.
- Motivate staff about work by establishing equal opportunities, including education.
- Manage and maintain smooth work cooperation with other departments
* Benefits:
- Annual helful training courses (local & international)
- Wonderful working environment with professional team.
- Insurance, day off and other benefits regarding Labor law- 13th Salary
- Duty meal by hotel.
- Attractive & competitive salary with high service charge.

Yêu cầu công việc

* QUALIFICATIONS
- Credentials: Culinary certificate a must. Advanced culinary certificate preferred.
- Experience: 3- 5 years related experience as or formal training or an equivalent combination of education and culinary/kitchen operations experience.
- Education: Vocational Certificate in Culinary Skills or food preparations or related field.
* SPECIFIC JOB KNOWLEDGE, SKILLS AND ABILITIES
- Awareness of valid health/food handler card as required by local government agency.
- Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
- Problem solving and training abilities.

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-12-08 02:20:24

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Junior Sous Chef (Western Kitchen) - Mã tin đăng: 3909664. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Số 54 Liễu Giai, Cống Vị, Ba Đình, Hà Nội

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Cao đẳng
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/01/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây