Nhân viên pha chế quầy bar/ Barman

FURAMA RESORT ĐÀ NẴNG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ngũ Hành Sơn, Đà Nẵng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Prepare drink, follow the established recipes for all drinks: Cocktails, wine by the glass, beer, coffee
Handle Problem payment.
Process room charges, a personal check, house account, credit card, cash, comps.
Fill out bar log book
Prepare napkins/coaster, snacks, mixes,
Cut lemons, limes, oranges,
Clean bar ice machine, ice bin, sink, bar top, tables, liquor cabinet, the bar floor,
Give guest full attention
Check par list to determine shortages which need to be ordered.
Maintain eye contact and smile.
Pick up bank
Clearing Bar top
Set up liquor, ashtrays. Change ashtray
Follow the standardized way to prepare each garnish.
Write liquor orders using abbreviations to speed service when taking guest orders and to speech service at the bar when reading ticket to verify the call.
Report tips on the sheet.
Close check
Use only the freshest produce and products available for our garnishes and prepare them fresh daily.
As the guests are leaving, thank them and invite them back.
Present check
Opening and serving wine, champagne, espresso and cappuccino
Set up ice tea
Serve cocktail, bottle beer, draft beer, bottled water, bottled wine
Follow the same “call procedure” when ordering drinks from the bartender. Bartenders follow same sequence in producing drinks. Every drink is rung up before serving guest.
Check juice stock/mixers/ soft drinks
Taking an order.
Adding tip to a check.
Familiar with cocktail preparation terminology.
Check beer stock, liquor stock, wine stock, ice stock, glassware stock, blender, shaker, shot glass.
Opening checklist
Issue wine/ champagne bottles.
Check and inspect placement, cleanliness and condition of furniture: tables, chairs, barstools, artwork etc.
Follow up service (cigarette service)

Yêu cầu công việc

- At least level B in English
- Good appearance
- Good health, willing to work in shifts
- Good communication skill.

Quyền lợi

Professional working environment
10 public holidays and 12 annual leave days per year
Attending employee events such as Employee Recognition Day, Mid- Autumn Festival, International Children&039;s Day,...
Entitlement to insurance as per labor law
In addition to the basic salary, entitlement to monthly service charges even during probationary period
Provision of uniforms and meal allowances
Tet and holiday bonuses

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-25 15:20:13

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Nhân viên pha chế quầy bar/ Barman - Mã tin đăng: 4216237. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Vo Nguyen Giap St., Khue My Ward, Ngu Hanh Son Dist., Danang City, Vietnam.

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây