Operation Supervising Manager (Fresh Food/ Food/ Non Food & Dry Food)

LOTTE VIETNAM SHOPPING JOINT STOCK COMPANY
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 Năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Responsibility 1: Check and monitor all operations related tasks of Fresh Food/ Food/ Non Food, Fashion & Dry Food at the store to find out the outstanding issues. From there, discuss with relevant departments in the head office to provide timely solutions and improvement actions for the store
- Controlling issues related to Profit, shrinkage and loss at the store;
- Check and control the display of goods at the store (According to POG, promotion island, ISP...).
- Check and control the stock management at the store (order, shortage, minus stock, high stock, Nosale, monthly fresh food inventory, year- end inventory...)

Responsibility 2. Support to coaching/training for stores and manage to help store meet standards/KPI
- Basic job training for employees/ supervisors of Delica, Bakery, Non Food, Fashion & Dry Food departments in the store (display/ warehouse arrangement/ cleaning/ equipment...);
- Management training for SUP/FM (Orders/ stock/ displays/ profits/ promotions...).
- Evaluation the skills of employees, supervise Delica, Bakery, Non Food, Fashion & Dry Food industries. From there, come up with a suitable training plan;

Responsibility 3. Participate in building and perfecting the management process for the Fresh Food/ Food/ Non Food and Fashion & Dry Food department:
- Suggestions to build, update and complete the technical sheet;
- Build and update operating standards for the stores.

Responsibility 4. Competitors checking
- Survey and evaluate the strengths and weaknesses of competitors (Price, display, new products, product quality, variety of goods...). From there, make suggestions to MDs and stores for improvement actions.

Responsibility 5. Reporting to the immediate manager all relating issues in the job and the task in charge
- Weekly report, Monthly report;
- Doing other reports as requested by the SM SV/ OPD.

Yêu cầu công việc

- Major: Economics, Business Administration, food industry
- Knowledge: Understanding the retail market.
- Minimum 03 years of experience in retail industry (Fresh Food ,F&V, Meat, Fish, Bakery, Delicatessen, FMCG, Nonfood and Fashion) as same position/title/scopes of work.
- Necessery skills: Good communication skill, team work, soft skills, report skill, presentation, managenment skill, Planing
- Education: University, College
- Other requests: Able to business trip, work under high pressure

Quyền lợi

Laptop, Chế độ bảo hiểm, Du Lịch, Phụ cấp, Đồng phục, Chế độ thưởng, Chăm sóc sức khỏe, Đào tạo, Tăng lương, Công tác phí, Nghỉ phép năm, CLB thể thao

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 11:22:07

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Operation Supervising Manager (Fresh Food/ Food/ Non Food & Dry Food) - Mã tin đăng: 4028990. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 100 - 200
Trụ sở: 469 Nguyễn Hữu Thọ, Tân Hưng, Quận 7

Thông tin chung

Ngành nghề
Nhân viên kinh doanh
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 5 Năm
Trình độ yêu cầu
Cao đẳng
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
09/02/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây