Outlet Supervisor | Giám Sát Nhà Hàng

THE SECRET CON DAO HOTEL
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Côn Đảo, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

* GENERAL PURPOSE
Food & Beverage Supervisors oversee all restaurant operations to ensure that restaurants run smoothly. Responsible for establishing rapport with guests to build guest loyalty and gather constructive feedback to ensure satisfaction of every individual guest. Also to handle daily team member relations and encourage problem solving by team members through proper training and empowerment. Additionally, training and supervising restaurant staff, ensure compliance with food health and safety regulations, and resolve customer complaints.
* MAIN DUTIES
- Checking in on dining customers to enquire about food quality and service.
- Work with other departments to supervise all aspects of stock deliveries and accurate and updated data records.
- Resolving customer complaints in a professional manner.
- Support other supervisors and F&B Attendant at peak times, reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service.
- To check and supervise all operations of the restaurant before opening hours in order to immediately fix any problem for the best quality service.
- Assist in processing the daily cash sheets in conjunction with another supervisor, captain and manager.
- Reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service.
- To regularly check, follow up the quality and quantity of food, food delivered from kitchen, bar to guests.
- To be responsible for following up, directing, supervising and supporting staff to well perform customer service tasks, introduce food and beverage, ensure the quality and standards of service.
- Monitoring inventory and ensuring that all food supplies and other restaurant essentials are adequately stocked.
- Overseeing food preparation, presentation, and storage to ensure compliance with food health and safety regulations.
- Conducting regular inspections of the restaurant kitchen to determine whether proper standards of hygiene and sanitation are maintained.
* Salary and Allowances/Lương và các chế độ khác
- Monthly meal allowance./Phụ cấp tiền ăn hàng tháng
- Home Visit allowance/Phụ cấp về thăm nhà.
- Full Salary & monthly Service Charge in probation period./100% Lương và tiền dịch vụ trong thời gian thử việc
- Support to relocation allowance by ranks./Hỗ trợ chi phí nhận việc.
* Benefits/Các chế độ Phúc lợi
- Support shuttle bus to Hotel./Xe đưa đón nhân viên
- Supported housing staff with full amenities and entertainment area./Hỗ trợ nhà ở nhân viên với đầy đủ trang thiết bị
- Uniforms are provided according to Hotel standards./Được cung cấp đồng phục làm việc.
- Support for 2 meals during the work shift./Hỗ trợ 2 bữa ăn trong ca làm việc.
International working environment, join courses of Hotel Standard/Môi trường làm việc quốc tế và được tham gia các khóa học theo tiêu
chuẩn Khách sạn.
Insurance policy/Chính sách bảo hiểm
- 24/7 accident insurance/Bảo hiểm tai nạn 24/7
- Insurance according to the provisions of Labour law/Được đóng bảo hiểm dựa theo quy định của luật lao động.

Yêu cầu công việc

* Knowledge & Experience
Có bằng cấp nghiệp vụ khách sạn
Vocational diploma or degree in hospitality.
Tối thiểu 1- 2 năm kinh nghiệm ở vị trí tương đương.
Minimum 1- 2 years of experience in similar position.
Kỹ năng tiếng Anh tốt.
Good English communication skill, good administration and organizational skills is an advantage.
Sử dụng khá Excel, Word và Power point.
Good knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
Có kiến thức về phần mềm quản lý khách sạn (Opera/ Protel/ Smile…) và có kĩ năng cơ bản về các phần mềm của Microsof Office.
Knowledge of Hotel PMS ( Opera/ Protel/ Smile…) and basic skills of Microsoft Office
* Competencies:
Kỹ năng giao tiếp và quan hệ khách hàng tốt.
Good communication and customer contact skills.
Kỹ năng lãnh đạo, giao tiếp và ứng xử, đào tạo.
Strong leadership, interpersonal and training skills
Diện mạo và tác phong chuyên nghiệp mọi lúc mọi nơi.
Well- presented and professionally groomed at all times.
Có khả năng thực hiện đa nhiệm, làm việc dưới áp lực cao.
Ability to multi- task, work well in stressful & high- pressure situations.
Óc quan sát chi tiết, tỉ mỉ.
Results and service oriented with an eye for details.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:10:10

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Outlet Supervisor | Giám Sát Nhà Hàng - Mã tin đăng: 4108484. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

THE SECRET CON DAO HOTEL

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Cao đẳng
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
20/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây