Outlet Supervisor | Giám sát Nhà Hàng

THE SECRET CÔN ĐẢO
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Côn Đảo, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

GENERAL PURPOSE
Food & Beverage Supervisors oversee all restaurant operations to ensure that restaurants run smoothly. Responsible for establishing rapport with guests to build guest loyalty and gather constructive feedback to ensure satisfaction of every individual guest. Also to handle daily team member relations and encourage problem solving by team members through proper training and empowerment. Additionally, training and supervising restaurant staff, ensure compliance with food health and safety regulations, and resolve customer complaints.
MAIN DUTIES

Reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service.
To be responsible for following up, directing, supervising and supporting staff to well perform customer service tasks, introduce food and beverage, ensure the quality and standards of service.
Conducting regular inspections of the restaurant kitchen to determine whether proper standards of hygiene and sanitation are maintained.
Checking in on dining customers to enquire about food quality and service.
To check and supervise all operations of the restaurant before opening hours in order to immediately fix any problem for the best quality service.
Support other supervisors and F&B Attendant at peak times, reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer service.
Monitoring inventory and ensuring that all food supplies and other restaurant essentials are adequately stocked.
Resolving customer complaints in a professional manner.
To regularly check, follow up the quality and quantity of food, food delivered from kitchen, bar to guests.
Assist in processing the daily cash sheets in conjunction with another supervisor, captain and manager.
Work with other departments to supervise all aspects of stock deliveries and accurate and updated data records.
Overseeing food preparation, presentation, and storage to ensure compliance with food health and safety regulations.

Yêu cầu công việc

Knowledge & Experience

Có bằng cấp nghiệp vụ khách sạn
Vocational diploma or degree in hospitality.
Tối thiểu 1- 2 năm kinh nghiệm ở vị trí tương đương.
Minimum 1- 2 years of experience in similar position.
Kỹ năng tiếng Anh tốt.
Good English communication skill, good administration and organizational skills is an advantage.
Sử dụng khá Excel, Word và Power point.
Good knowledge of MS Excel, Word, & PowerPoint
Có kiến thức về phần mềm quản lý khách sạn (Opera/ Protel/ Smile…) và có kĩ năng cơ bản về các phần mềm của Microsof Office.
Knowledge of Hotel PMS ( Opera/ Protel/ Smile…) and basic skills of Microsoft Office

Competencies:

Kỹ năng giao tiếp và quan hệ khách hàng tốt.
Good communication and customer contact skills.
Kỹ năng lãnh đạo, giao tiếp và ứng xử, đào tạo.
Strong leadership, interpersonal and training skills
Diện mạo và tác phong chuyên nghiệp mọi lúc mọi nơi.
Well- presented and professionally groomed at all times.
Có khả năng thực hiện đa nhiệm, làm việc dưới áp lực cao.
Ability to multi- task, work well in stressful & high- pressure situations.
Óc quan sát chi tiết, tỉ mỉ.
Results and service oriented with an eye for details.
Có thể chất tốt và khả năng xử lý vấn đề nhanh chóng
Have a good physical and ability to solve problems quickly.
Có thể chất tốt và khả năng xử lý vấn đề nhanh chóng
Have a good physical and ability to solve problems quickly.

Quyền lợi

1. Salary and Allowances/Lương và các chế độ khác

Home Visit allowance/Phụ cấp về thăm nhà.
Support to relocation allowance by ranks./Hỗ trợ chi phí nhận việc.
Monthly meal allowance./Phụ cấp tiền ăn hàng tháng
Full Salary & monthly Service Charge in probation period./100% Lương và tiền dịch vụ trong thời gian thử việc
Benefits/Các chế độ Phúc lợi
Support for 2 meals during the work shift./Hỗ trợ 2 bữa ăn trong ca làm việc.
International working environment, join courses of Hotel Standard/Môi trường làm việc quốc tế và được tham gia các khóa học theo tiêu chuẩn Khách sạn.
Uniforms are provided according to Hotel standards./Được cung cấp đồng phục làm việc.
Support shuttle bus to Hotel./Xe đưa đón nhân viên
Supported housing staff with full amenities and entertainment area./Hỗ trợ nhà ở nhân viên với đầy đủ trang thiết bị
Insurance policy/Chính sách bảo hiểm
Insurance according to the provisions of Labour law/Được đóng bảo hiểm dựa theo quy định của luật lao động.
7 accident insurance/Bảo hiểm tai nạn 24/7

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 13:40:31

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Outlet Supervisor | Giám sát Nhà Hàng - Mã tin đăng: 4144917. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

THE SECRET CÔN ĐẢO

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
25/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây