Pastry Chef

CÔNG TY TNHH FONTERRA BRANDS VIỆT NAM
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
4 - 5 Năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

· Monitor food trends that use dairy products in Foodservice bakery and hot kitchen applications in other relevant countries and adapt for Vietnam and Cambodia.
· Work closely with Sales Execution and Demand Creation teams to develop new applications, recipes, kitchen efficiency solutions that assist our customers to profitably grow their businesses and increase their demand for Fonterra dairy products.
· Provide functional benefit and application training to the Foodservices team (both Fonterra and distributor sales teams) to lift our selling game through superior technical knowledge of our products.
Customer Development
· Development of close working relationships with key customers to clearly understand their needs and then develop technical solutions using Fonterra products that enhance their business.
· Present new recipe/ products to customers, with a focus on Fonterra product advantages.
· Assist the Sales Execution and Demand Creation teams to interact with customers and follow up on technical application commitments.
Innovation and Technical Training
· Identification of new recipes and technical solutions for the Vietnam and Cambodia markets from a variety of sources e.g.
· Technical responsibility for the Foodservice Division’s Innovation Strategy.
- Networking with Key Opinion Leader Chefs/Bakers
- Monitoring Foodservice dairy application trends in other relevant countries that can be adapted into profitable product and solution concepts for Vietnam and Cambodia.
· Responsible for development of all technical solutions and training of the Foodservices team.
Product Testing and Detailing
· Benchmark testing regime established and maintained for all Fonterra and competitive set products.
· Responsible for the setting and continual improvement of professional standards for Fonterra Foodservice product demonstrations and technical detailing.

Yêu cầu công việc

· Proven creative ability- able to design, plan and produce cutting edge of 5 Star Hotel level desserts and pastry for buffet and display cabinets.
· Computer literate in Microsoft Excel, Power Point and Word applications.
· Must have the technical skill to be able to practically demonstrate to customers and sales team the dairy benefits in key applications of AFP Customer Business Type – Bakery, Pizza and Pasta, Beverage and QSR in a highly professional manner
· Good communication skills and ability to coach and develop team members
· At least 5 years experience at the Pastry Chef level in Bakery chains / 5 star hotels / or similar level establishments in Foodservice Industry
· English fluently in communication and writing

Quyền lợi

Laptop, Chế độ bảo hiểm, Du Lịch, Phụ cấp, Đồng phục, Chế độ thưởng, Chăm sóc sức khỏe, Đào tạo, Tăng lương, Công tác phí, Nghỉ phép năm, CLB thể thao

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:07:52

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Chef - Mã tin đăng: 4105585. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 500 - 1000
Trụ sở: Tòa nhà Bitexco Financial Tower 2 Hải Triều, Phường Bến Nghé, Quận 1, TP Hồ Chí Minh

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
4 - 5 Năm
Trình độ yêu cầu
Đại học
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây