Pastry Chef

MERCURE VŨNG TÀU HOTEL
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vũng Tàu, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Operation
• Ensure that all equipment and perishable items are stored in its designated place and is done in the most hygienic manner
• Monitor all food items ordered to ensure minimal wastage and proper product utilization is carried out at all times
• Work closely with receiving department and storeroom to ensure that received goods are of the standard quality and according to hotel’s specifications
• Monitor food quality and consistency to ensure that the food presented to our guest is of the highest quality standard
• Perform yield testing, product identification and ensure that rotation and labelling adhere to written guidelines for food produce specifications
• Perform hands on as and when required to demonstrate a variety of international cuisine through food tasting
• Update recipe, costing and menu planning for promotions
• Ensure that no unauthorized personal enters the kitchen at any point in time and that those who enter follow the guideline set forth by the occupational health department
• Conduct weekly kitchen walk- through and liaise with Executive Steward to ensure that the kitchen sanitation and Engineering maintenance and standards are met
• Monitor dry and general stores daily, ensure that all perishable produce delivered to the hotel follow the written guidelines for product specifications. Give special attention to all imported products/seasonal products
Other Responsibilities
• Perform other reasonable duties assigned by the assigned by the Management
• Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
• Maintain a high standard of personal appearance and hygiene at all times
• Attend all briefings, meetings and trainings as assigned by management
• Be well versed in hotel fire & life safety/emergency procedures

Yêu cầu công việc

Knowledge and Experience
• Good reading, writing and oral proficiency in English language
• Additional certification(s) from a reputable Culinary school will be an advantage
• Secondary / High school education
• Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
• Minimum 3 years of relevant experience in a similar capacity
Competencies
• Service oriented with an eye for details
• Ability to work effectively and contribute in a team
• Self- motivated and energetic
• Well- presented and professionally groomed at all times

Quyền lợi

Professional, dynamic working environment
Competitive salary & benefits offered
44 working hours/week & 12 annual leaves/year
Chance to access variety of learning and development program by AccorHotels and the Hotel
Annual team building trip

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-01 12:25:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Chef - Mã tin đăng: 4531705. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

MERCURE VŨNG TÀU HOTEL

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/08/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây