PASTRY CHEF/BẾP TRƯỞNG BẾP BÁNH

MOVENPICK RESORT CAM RANH, KHÁNH HÒA
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Cam Lâm, Khánh Hòa
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

Planning & Organizing:

The ability to utilize information on forecasts and reports to enable the planning of a smooth uninterrupted operation and service our guests; i.e. food production, purchasing & manpower planning.
The ability to prioritise, plan and organise your and your teams daily tasks in order to ensure on time delivery as required.

Operations:

The ability to expedite the “food pass” for a la carte restaurants.
The ability to be able to assist and direct the stewards with the daily cleaning tasks.
The ability to create, prepare and present menu items and specials as well as recipe preparation and cost calculation.
The ability to accommodate all food server&039;s requests when possible regarding guest&039;s dietary requirements, personal preference and requests
The ability to work closely with standard recipes, photos and plate presentations in order to maintain quality standards and presentation in accordance with Mövenpick established guidelines and standards
The ability to follow HACCP guidelines and municipality regulations at all times.
The ability to prepare fermented goods, baked products, cakes, pastries, puddings and desserts using classical and traditional Western Food Techniques.
The ability to follow clean as you go policy and keep work area clean at all times.
The ability to perform other tasks or projects as assigned by hotel management and staff

Administration:

The ability to perform administrative duties (paper work) i.e. food transfers, human resource forms, scheduling and recipes.
The ability to communicate with the Executive Chef, Executive Sous Chef or Senior Chef on the performance of all employees and of the work performed.
The ability to handle and rotate food according to established procedures
The ability to respond properly in any hotel emergency or safety situation.

Yêu cầu công việc

Exceptional leadership, creativity, and organizational skills, with a strong eye for detail and presentation.
High level of creativity and reliability.
Excellent communication and interpersonal skills, with a strong command of English.
Demonstrated knowledge and experience with Food Safety Regulations of HACCP.
Proven ability to develop innovative pastry menus and maintain high- quality standards.
Have a strong working knowledge of ingredients and products with a strong knowledge in international cuisine.
Minimum 5 years of leadership experience in pastry or bakery operations within a luxury hotel or international hospitality environment.
Solid background in pastry production, dessert creation, bakery operations, and kitchen team supervision.

Quyền lợi

Opportunity to grow within your property and across the world.
Competitive salary and service charge based on experience and ability.
Ability to contribute to the community and make a difference through our Corporate Social Responsibility and Environmental, Social, and Governance (ESG) activities.
Top- tier service charge and 100% salary during the probation period.
Employee benefit card offering discounted rates at Accor hotels worldwide.
Develop your talent through Accor’s learning programs.
Offer accommodation and meals for candidates from other provinces.
Shuttle bus for candidates in Nha Trang and fuel allowance for those in Cam Ranh and Cam Lam.
7 insurance coverage from the first day of probation.
Full benefits under labor laws.

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-10-18 19:50:02

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
29/10/2025
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Cấp bậc
Outlet Manager
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Cam Lâm, Khánh Hòa
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin PASTRY CHEF/BẾP TRƯỞNG BẾP BÁNH - Mã tin đăng: 5338060. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Các tìm kiếm khác liên quan đến công việc Trưởng bếp bánh

MOVENPICK RESORT CAM RANH, KHÁNH HÒA

Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: xã Cam Hải Đông, huyện Cam Lâm, Khánh Hòa.

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây