Pastry Chef

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

POSITION SUMMARY:
Prepare and present a broad array of cakes, pastries, desserts, cakes, petits fours which meet customer expectations. Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
RESPONSIBILITIES:
- Prepare and present baked pastries including the preparation of:
- Savoury products from chou short and puff
- Bake and fill a variety of sweet pate dishes
- Handling and storage of commodities
- Chou pastry dishes
- Baked pastries
- Gateau pithiviers
- Prepare and present yeast raised pastries including the preparation of:
- Croissants
- Brioche
- Savarins and babas
- Kuchen
- Danish pastries
- Prepare and present afternoon tea items including:
- Flans and pies
- Those suitable to be served for afternoon tea in a hotel
- Prepare and present desserts including:
- Specialty desserts
- Frozen desserts
- Hot desserts
- Cold desserts
- Prepare and present gateaux, tortes and cakes including:
- Finish and decorate them
- Traditional gateaux, torten and cakes
- Prepare a range of cheesecakes
- Design, prepare, cover and decorate cakes for festive occasions
- Prepare for service and serve them to guests
- Prepare marzipan work:
- Prepare a range of molded flowers and figures
- Manipulate marzipan to cover cakes
- Prepare modeling marzipan
- Prepare Petits Fours:
- Clean the kitchen and equipment.
- Complete the other tasks and jobs which assigned by the leader.
- Prepare a range of petits fours secs
- Work with Executive Chef in manpower planning and management needs.
- Maintain hygienic standards and practices.
- Prepare a range of petits fours glaces
- Maintain personal hygiene.
- Work with Executive Chef in the preparation and management of the Department’s budget.
- Maintain a hygienic kitchen.

Yêu cầu công việc

ABILITIES / KEY COMPETENCIES / SKILLS:
- Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities.
- Alcohol awareness certification and / or food service permit or valid health / food handler card as required by local government agency.
- Good communication skills.
EDUCATION / CERTIFICATES / EXPERIENCE:
- Diploma or Vocational Certificate in Pastry & Baking or Culinary Skills or related field.
- 5- year experience as a chef including at least 2 years in supervisory capacity or an equivalent combination of education and culinary / kitchen operations experience with specialized training in pastry.

Quyền lợi

- Salary: Negotiate
- Competitive Benefit

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-29 08:00:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Chef - Mã tin đăng: 4604689. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

DOLCE BY WYNDHAM HANOI GOLDEN LAKE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
26/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây