MOVENPICK RESORT WAVERLY PHU QUOC
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Phú Quốc, Kiên Giang
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Able to develop, designs, or creates new ideas and items for Pastry Kitchen.
Must possess a positive attitude and have the ability to work with a variety of people and in cooperation with co- workers efficiently and effectively
Ensure excellent quality throughout the dessert offerings.
Check quality of material and condition of equipment and devices used for cooking.
Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met for Pastry Team..
Prepare a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes.
Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.
Maintain a lean and orderly cooking station and adhere to health and safety standards.
Coordinates activities of cooks and workers engaged in food preparation.
Maintains cleanliness and organization in all work areas.
Able to produce all baked goods including but not limited to artisan breads and rolls, muffins, laminated croissants and doughnuts etc.
Decorate pastries and desserts using different types of icings, toppings etc. and ensure the food presentation will be beautiful and exciting.
Ensures compliance with all applicable laws and regulations.
Attends all scheduled employee meetings and brings suggestions for improvement.
Ensure compliance with food hygiene and Health and Safety standards.
Create new and exciting desserts to renew hotels menus and engage the interest of customers
Supervise and coordinate all pastry and dessert preparation and presentation.
Monitor stocks for baking ingredients such as flour, sugar etc. and make appropriate orders within budget.
Able to recognize superior quality products, presentations and flavors.
Follows proper handling and right temperature of all food products.
Serves as a role model to demonstrate appropriate behaviors.
Assists in determining how food should be presented and creates decorative food displays.
Guide and motivate pastry assistants and bakers to work more efficiently.
Operates and maintains all department equipment and reports malfunctions.
Manages all day- to- day operations of the pastry and bakery section of the kitchen.
Report all equipment problems and maintenance issues, known safety hazards, or unsafe practices and procedures to supervisor immediately.
Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.

Yêu cầu công việc

Positive attitude and Good communication skills.
Posses professional disposition with good communication and interpersonal skills.
Ability to work a variety of shifts including weekends, days, afternoons and evenings.
Computer skill
Good knowledge of different types of pastry and bakery and decoration.

Quyền lợi

Attractive Salary
Working under Accor working environment

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 12:07:04

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin - Mã tin đăng: 4104401. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

Các tìm kiếm khác liên quan đến công việc Trưởng bếp bánh

MOVENPICK RESORT WAVERLY PHU QUOC

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
20/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây