Pastry Sous Chef

HOIANA RESORT & GOLF
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Duy Xuyên, Quảng Nam
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

• Follow proper handling and right temperature of all food products.
• Operate and maintain all department equipment and reports malfunctions.
• Manage and prepare shift operations and ensure compliance with all Food & Beverage policies, standards and procedures.
• Perform all duties of kitchen associates as required.
• Participate in training the Restaurant and Catering associates on menu items including ingredients, preparation methods, seasoning and unique tastes.
• Perform any other duties as assigned.
• Develop and implement Manager, Supervisor & Associate training plans on a quarterly basis in conjunction with Human Resources Department.
• Ensure compliance with all local, state and federal (Health Department) regulations and FSMS Company standard
• Train, coach, and counsel associates in order to reach a satisfactory level of productivity.
• Actively participates in and leads recruitment and talent development for the division/department, to meet both current and future needs
• Recognize superior quality products, presentations and flavor.
• Train associates in safety procedures and supervise their ability to follow loss prevention policies to prevent accidents and control costs.
• Maintain purchasing, receiving and food storage standards.
• Interact with guests/customers, community, Company representatives, vendors and local education systems as needed.
• Calculate accurate theoretical and weighted food costs.
• Function as the Production Manager for the Pastry Kitchen
• Maintain food preparation handling and correct storage standards.
• Develops and updates policies and manuals, as related to the division/department, for implementation in the field, while ensuring compliance to the same for consistency across the group.
• Participate in training associate on menu items including ingredients, preparation methods and unique tastes.
• Know and implement Hygiene and Safety Standards.
• Enforce the food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.

Yêu cầu công việc

An eye for detail and solving challenges
The ability to demonstrate and execute an exceedingly strong work ethic
Solid communication and training skill
Extensive knowledge of food handling and sanitation standards
The ability to work with multicultural team
Excellent communication skills
Menu compilation skill
Must be able to multi- task.
Strong leadership skills
Certification as required to comply with culinary Education preferred
Computer and Microsoft office skill
2+ years previous experience in same position at five star hotel
An appreciation for the people you work with

Quyền lợi

Good and competitive HR benefits (Additional insurance, staff housing, daily shuttle bus Danang- Hoiana, duty meal, ...)
Career Development Opportunity
Professional and multicultural working environment
Big- scale project in central Vietnam

Cập nhật gần nhất lúc: 2025-07-08 16:05:02

Xem thêm

Đặc điểm công việc

Hạn nộp hồ sơ
30/07/2025
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Cấp bậc
Outlet Manager
Số lượng cần tuyển
1
Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Khu vực
Duy Xuyên, Quảng Nam
Xem thêm
Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Pastry Sous Chef - Mã tin đăng: 5156708. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

HOIANA RESORT & GOLF

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Bí kíp tìm việc an toàn

Dưới đây là những dấu hiệu của các tổ chức, cá nhân tuyển dụng không minh bạch:
1. Dấu hiệu phổ biến:
Hình ảnh 1
Nội dung mô tả công việc sơ sài, không đồng nhất với công việc thực tế
Hình ảnh 2
Hứa hẹn "việc nhẹ lương cao", không cần bỏ nhiều công sức dễ dàng lấy tiền "khủng"
Hình ảnh 3
Yêu cầu tải app, nạp tiền, làm nhiệm vụ
Hình ảnh 4
Yêu cầu nộp phí phỏng vấn, phí giữ chỗ...
Hình ảnh 5
Yêu cầu ký kết giấy tờ không rõ ràng hoặc nộp giấy tờ gốc
Hình ảnh 6
Địa điểm phỏng vấn bất bình thường
2. Cần làm gì khi gặp việc làm, công ty không minh bạch:
- Kiểm tra thông tin về công ty, việc làm trước khi ứng tuyển
- Báo cáo tin tuyển dụng với 123job thông qua nút "Báo cáo tin tuyển dụng" để được hỗ trợ và giúp các ứng viên khác tránh được rủi ro
- Hoặc liên hệ với 123job thông qua kênh hỗ trợ ứng viên của 123job:
Hotline: 0961.469.398

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây

Từ khóa tìm việc làm tại 123Job
Pastry sous chef tại tỉnh/thành