KHÁCH SẠN 5 SAO PULLMAN HẢI PHÒNG
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ngô Quyền, Hải Phòng
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Ensures that all company minimum brand standards have been implemented.
- Observes methods of food preparation and cooking, sizes of portions, and tests cooked foods before plate- up and service.
- You will be responsible to assist with the efficient running of the department in line with Hyatt International&039;s Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations.
- Supervises cooking and other kitchen personnel and co- ordinates their assignments to ensure economical and timely food production.
- Plans the menus and utilisation of food surpluses or leftovers, taking into account probable number of guests, market conditions, popularity of various dishes and frequency of menu.
- Reviews menus, analyses recipes, determines food, labour, overhead costs and assigns prices to menu items.
- Establishes and enforces nutrition and sanitation standards for outlet kitchen.
- Devises special dishes and develops innovative recipes.
- You will be in charge of Events Kitchen and responsible to assist with the efficient running of the department in line with Accor International&039;s Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations.
- The Sous Chef is responsible to assist the Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.
- Introduces and tests the market with new products which are market- orientated in terms of price and product.

Yêu cầu công việc

- Qualification in Kitchen Production or Management will be an advantage.
- This position is applicable for Vietnamese only
- Good English communication
- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.
- Basic Computer Skills in MS Office, and Recipe Maintenance System is preferred. Good management skills.
- Minimum 2 years work experience as Sous Chef or 4 years as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands.

Quyền lợi

- Attractive wages and benefits, self- development through Accor Academy and e- learning platforms, career development opportunities

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-22 13:55:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin - Mã tin đăng: 3657879. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

KHÁCH SẠN 5 SAO PULLMAN HẢI PHÒNG

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
31/08/2023
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây