Quality Supervisor (F&B)

CÔNG TY TNHH OLAM VIỆT NAM
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Đồng Nai
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 7 Năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Position Summary:To assist the Quality Manager in the management of in- plant quality control activities, including Pest Control, responsibility for overall quality management activities, including raw material input, work in process, and output, and to ensure compliance with the requirements of the quality system as prescribed by the company.
Specific Functions, Additional duties will include but not be limited to the following:

Prepare, issue procedures, monitoring form, and work instructions.
Monitor, update, evaluate quality management system. HACCP establish plan, Supplier management, GMP, PRP control, internal audit, customer audit, third party audit, non- conformity control, pest control, calibration, RM incoming verify.
Monitor all quality parameters from input through processing, output, dispatch, and packaging material. Compare specifications and ensure that it meets customer requirements.
Prepare the progress reports for management.
Guide and train subordinates to follow processes and guidelines in order to raise their quality and food safety awareness. Participate in internal audits.
Cooperate with related sections to ensure implementation and compliance with the requirements of the quality and food safety system.
Control documents, records, and lot traceability; investigate and correct problems; and improve the customer complaints.
Other tasks as assigned by the Department Manager/BOD.
Cooperate with other departments in handling the non- conformity of the quality and food safety system in a timely and accurate manner to ensure productivity, quality, and food safety.

Yêu cầu công việc

Qualification, Competencies Requirements:

Key Behavioral/ Leadership Competencies: Good people management skills; Identifying problems and implementing preventative strategies to minimize risk; Strong problem- solving skills, analytic ability, and very detail oriented.
Experience: 2- 3 years of experience in a similar position in the Food Manufacturing industry is advantageous.
Key Technical Competencies: Have knowledge of food hygiene and safety, production process; Good documentation practices; Planning and conducting process audits
Key Soft Skill: English Communication; Proficient with Microsoft skills excel report; Outstanding time management skills; Excellent communication.
Education: Graduated from College or University in Food Technology, Chemistry, Biology, Agriculture or related majors.



Working Conditionals:

Training opportunities for both soft skills and professional skills.
13th salary bonus & KPIs Performance Bonus (1- 3 months).
Salary reviews 1 time/year.
Working time: From Mons to Fris (08:00- 17:00) & Sats (08:00- 12:00)
Working place: ICD Tan Cang, Tien Nga Warehouse B10, Tan Cang Hamlet, Phuoc Tan Ward, Bien Hoa City.
Dynamic working environment.

Quyền lợi

Laptop, Chế độ bảo hiểm, Du Lịch, Xe đưa đón, Chế độ thưởng, Chăm sóc sức khỏe, Đào tạo, Tăng lương

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-06 09:10:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Quality Supervisor (F&B) - Mã tin đăng: 4395740. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 25-99 nhân viên
Trụ sở: Kho B5 Tiến nga, Khu Phố tân Cang, Phường Phước Tân, Biên hòa, Đồng nai

Thông tin chung

Ngành nghề
QA-QC/ Thẩm định/ Giám định
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
2 - 7 Năm
Trình độ yêu cầu
Đại học
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên chính thức
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
24/06/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây