Quản Lý Nhà Hàng (Restaurant Manager)

CORONA RESORT & CASINO PHU QUOC, VIETNAM
Mức lương
thỏa thuận
Địa điểm làm việc
➢ Bãi Dài, Thành Phố Phú Quốc, Kiên Giang - Thành Phố Phú Quốc (Kiên Giang)
Kinh nghiệm yêu cầu
3 - 4 năm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Mô tả công việc

*Responsibilities:
• Reviews and acts upon, when appropriate, guest comment cards and other forms of guest evaluation correspondence.
• Establishes and implements business plans for the food & beverage department and ensures all financial and qualitative goals are achieved.
• Performs regular assessments of the operation’s strategic market and industry position to ascertain long-term viability, competitive strengths and weaknesses, and strategic/tactical opportunities.
• Reviews daily and weekly departmental reports to control food and beverage product and labor costs. Takes appropriate action to maintain/reduce operating costs without affecting the quality of food and beverage or service.
• Ensures that a quality guest services program is maintained within established departmental policies and procedures
• Oversees daily operations, promotes new and return business by providing efficient and 5 star food & beverage service.
• Responsible for the development and implementation of fiscal budgets and producing maximum revenue for the division. Make sound operating decisions that affect both short-term and long-term revenue maximization and profitability for Almaz Phu Quoc.
• Evaluates employee performance through operational audits to improve food and beverage service

Yêu cầu công việc

Yêu cầu công việc

Qualifications:
• Fluent in spoken and written English.
• A person with the analytical and creative ability to understand opportunities articulate and create a business rationale for unique and profitable initiatives that can be duplicated across the companies varied locations is desired.
• A passion for customer service and quality; experience in developing employee selection, training and motivation approaches are expected.
• Technical in-depth knowledge of fine foods and wine.
• A strong leader and a demonstrated winner who quickly inspires confidence and gains respect from subordinates, partners, and competitors.
• Excellent technical skills in the culinary arts.
• Strong leadership qualities, excellent organizational skills, sound judgment, and superior decision-making and problem-solving skills. Excellent oral and written communication and public relations skills.
• Bachelor degree in Hotel/Business Administration is preferred.
• At least 3 years of management experience in a creative and high quality food and beverage environment that offers varied styles, ambiance a product offering.
• A proven track record of maintaining quality levels and for co-creating and co-developing new food and beverage products and services for the purpose of maintaining, attracting and creating additional consumer food and beverage market demand.
• Working location base in Phu Quoc, Kien Giang

Quyền lợi

Quyền lợi được hưởng
Professional, dynamic working environment
Social insurance, health insurance, unemployment insurance according to Labor Laws
Attractive salary and bonus

Cập nhật gần nhất lúc: 2021-06-15 23:42:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Quản Lý Nhà Hàng (Restaurant Manager) - Mã tin đăng: 606495. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

CORONA RESORT & CASINO PHU QUOC, VIETNAM

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Giám Sát Dịch Vụ
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
3 - 4 năm
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Toàn thời gian
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
13/07/2021
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây