Restaurant Manager

PULLMAN VUNG TAU HOTEL & CONVENTION CENTER
Mức lương
12 - 20 triệu
Địa điểm làm việc
Vũng Tàu, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Assist in supervising the function of all Food and Beverage employees, facilities, sales and costs, to ensure maximum departmental profit is achieved
• Controls and analyses, on an on- going basis, in order to optimize the following:
Guest satisfaction
Operating costs
Outlet Maintenance
Quality levels of product and service
Merchandising and marketing
Sanitation and cleanliness (hygiene)
• Establishes and maintains effective employee relations
• Coordinates and supervise the preparation, presentation and service of food products to ensure the highest quality at all times
• Assist in coordinating pricing and preparation of menus, beverage and wine lists by taking into consideration such factors as:
Trends
Merchandising and promotions.
Availability of Food and Beverage products
Competition
Local requirements
Potential costs
Market needs
Recipes
• Coordinates to determine the minimum and maximum Food and Beverage par stocks and Food and Beverage items in accordance with quality and quantity standards
• Daily and weekly Food and Beverage meetings relating to, but not limited to, the following:
Projected business
Overall Food and Beverage financial results and profitability
Quality improvement
Sales improvement
Changes in procedures
New management policies
Productivity improvement
Operations results and problems
• Attends all other meetings as required by the administrative calendar
• Keeps and up- to- date standard recipe file for all Food and Beverage items to include:
Production time
Actual costs
Sales mix
Sales history
Par stock
Potential costs
• Assist Outlet Manager on manpower planning and management needs
• Keeps aware of trends, systems, practices and equipment in Food and Beverage preparation and service in the hotel and restaurant field through trade literature and actual visits
• Interacts with individuals outside the hotel including, but not limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and other members of the local community
• Involve in the preparation and management of the Department’s budget
• Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time
• Assist in implementing a daily, weekly and monthly checklist for all Food and Beverage departments. Ensures proper follow- up to attain maximum quality and efficiency

Yêu cầu công việc

follow hotel&039;s rule

Quyền lợi

Opportunity to grow within your property and across the world!
Ability to contribute to local community and make a difference through our Corporate Social Responsibility activities.
Employee benefit offering discounted rates in Accor Hotels worldwide.
Develop your talent through learning programs by Academy Accor.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-14 09:48:15

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Manager - Mã tin đăng: 4182383. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: 15 Thi Sách, phường Thắng Tam, Thành phố Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
13/04/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây