Restaurant Manager | Quản lý Ẩm thực

SIX SENSES CÔN ĐẢO
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vũng Tàu, Bà Rịa Vũng Tàu
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Prepare monthly reports on service, breakage, loss, and inventories.
Have thorough knowledge of menus and wine lists to recommend and upsell items.
Liaise with guests, determine their food and beverage needs, and coordinate requests through the outlet.
Ensure timely and efficient service of meals and beverages according to resort standards.
Conduct regular staff meetings to improve service and boost team morale.
Ensure efficient service operations across all outlets.
Lead by example in upholding Food and Beverage standards.
Supervise and support the waitstaff team as needed.
Ensure all mise en place is prepared correctly before service begins.
Ensure supervisors maintain departmental records, rosters, and paperwork as needed.
Control loss, waste, or breakage of ingredients and equipment, ensuring proper handling and storage.
Verify guest charges are accurate and in line with standards.
Ensure all hosts provide courteous and professional service consistently.
Provide monthly and on- the- job training to subordinates, reporting their performance progress.
Monitor strict adherence to food safety standards and government regulations.

Yêu cầu công việc

An offering of local language and their customs is highly encouraged.
Very good command over written and spoken English.
Familiar with food and hygiene codes, policies and procedures.
Food and beverage terminology, application, operation, wine service, costs, menu development and controlling inventory.
Good knowledge of POS system – Micros or similar
Advanced MS Office and Outlook platforms.
Operations of sections, hotel policies regarding food and beverage operations. First aid is preferred.
Excellent communicator with the ability to multitask.

Quyền lợi

Attractive salary;
Medical & accident insurance 24/7;
Annual home leave & domestic tickets;
Transportation to & from the resort/accommodation;
Single accommodation with housekeeping and laundry service twice/week;
Duty meals;
Relocation cost provided;
Other benefits to be discussed during the interview process.
Uniform & laundry services;

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-27 15:15:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Manager | Quản lý Ẩm thực - Mã tin đăng: 4598889. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: Dưới 10
Trụ sở: Bãi Đất Dốc, Huyện Côn Đảo, Tỉnh Bà Rịa - Vũng Tàu

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây