Restaurant Manager_ Quản Lý Nhà Hàng

AMBASSADOR CRUISES - HEADOFFICE
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Ba Đình, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Ensure cleanliness of bar, tables, chairs, floor, general equipment and all back of house restaurant areas. Ensure sufficient equipment for the operations of the restaurant. Plan ahead for appropriate repair and replacement of damaged items.
- Manage restaurant’s good image and suggest ways to improve it
- Responsibility for effective recruitment, training and development, performance evaluation, turnover reduction and optimization of productivity through efficient work practices and staff rostering.
- Controls outlet’s costs of all food and beverage by assisting management, as requested, in purchasing, maintaining effective profit and loss controls and monitoring labor costs following demand patterns, budget and local labor laws
- Provide a two ways communication and nurture an ownership environment with emphasis in motivation and teamwork
- Ensure compliance with sanitation and safety regulations
- Manage TripAdvisor reviews for restaurants effectively and as per ranking target
- Endeavored to conduct pre and/or post service meetings.
- Maximizes food and beverage sales by identifying and targeting sales opportunities through marketing including promotions and special events and by training staff on “up- selling.”
- Preserve excellent levels of internal and external customer service
- Assign staff to assist other restaurant if necessary.
- Ensure all food and beverage items served to guests are of the highest standard, and presentation is as per standards.
- Requisition general supplies as per policy and procedures, maintaining par levels.
- Analyze and respond to guest feedback, guest satisfaction and staff satisfaction information; and give a positive commitment to continuous improvement of product and performance.
- Report on management regarding sales results and productivity
- Involve to establish targets, KPI’s, schedules, policies and procedures
- Identify customer needs and respond proactively to all of their concerns
- Design exceptional menus, wine lists, purchase goods and continuously make necessary improvements
- Manage all F&B and day- to- day operations within budgeted guidelines to the highest standards of services.
- Other tasks from the General Manager/ Director of Operation.
- Liaise with the Head Chef and kitchen to ensure efficient operation of the kitchen and quality menus are designed to suit the business and achieve budgeted food costs.

Yêu cầu công việc

- Support organizational learning & talent development
- Proactive planning, strong in organization and execution
- Passion for customer service and Commit to excellent service quality
- Attract, develop and retain talent
- Strong communication skills
- Time Management
- Inspire trust and motivate others

Quyền lợi

Thưởng tháng lương thứ 13, thưởng các ngày lễ tết
Địa điểm làm việc trung tâm: 23 Phan Đình Phùng, Ba Đình, Hà Nội
Được sử dụng các dịch vụ của Tập đoàn với mức giá ưu đãi
Chỗ gửi xe miễn phí cùng phụ cấp ăn trưa
Thưởng kinh doanh

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-14 13:20:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Manager_ Quản Lý Nhà Hàng - Mã tin đăng: 4555990. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

AMBASSADOR CRUISES - HEADOFFICE

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
N/A
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ hành chính
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
13/10/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây