Restaurant Supervisor

ANGSANA QUAN LAN
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Vân Đồn, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

- Directs and co- ordinates all subordinate kitchen staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and that
guest expectations are met.
- Co- ordinates with Food and Beverage operations to ensure that all banqueting and restaurant operations function efficiently and on
time.
- Monitors the consistency of preparation and presentation in all food production areas to ensure that they conform to the requisite
standards.
- Liaises with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most
competitive prices.
- Prepares and implements in conjunction with the F&B Manager an annual food and beverage promotion plan for all restaurants.
- Conducts periodic checks of all food delivery and storage areas to ensure quality of food and standards of hygiene are maintained.
- Co- ordinates the design and implementation up of all buffet set ups, tea/coffee breaks and food displays including cubes, props and
- Prepares in conjunction with the F&B Manager an annual menu change cycle and ensures the relevant changes occur as planned.
decorations ensuring they are maintained in good condition.
- Maintains an efficient administration within the department, preparing and submitting operational reports on time.
- Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees.
- Ensures market list is prepared daily to ensure an adequate provision of fresh produce.
- Is responsible for the standards of cleanliness and hygiene in all kitchen and related areas.
- Ensures that employees are selected, trained, evaluated and rewarded in compliance with existing employee management systems.
- Ensures that accurate recipes are prepared and costed for all menu items.
- Utilises sales analysis in menu planning and implements menu techniques.
- Assists the F&B Manager in the preparation, monitoring and controlling of the Food and Beverage budget.
* Benefits:
- Pre- opening allowance from 2 million Vietnam Dong to 4 million Vietnam Dong per month.
- 22 standard working days per month.
- Free- provided accommodation with full- equipped and modern facilities according to Banyan Group standards (Electric water heater, AC,
- Pre- opening Service Charge bonus 1 million Vietnam Dong per month.
- Receiving 100% of salary during probation time
TV, internet, cable TV).
- Contribution of social insurance, health insurance and unemployment insurance based on total salary (from probation period).
- Positive career development opportunities.
- 12 to 14 days annual leave.
- Other attractive bonus policies for encouragement and motivation
- Free training courses from basic to advance by Banyan Group Academy.
- Young and dynamic working environment.
- Free- provided Bao Viet health and accident insurance.

Yêu cầu công việc

- Have knowledge about drinks.
- Have a high responsibility in works.
- Good communication in english.
- Good attitude and can work under pressure.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-04-03 11:58:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Restaurant Supervisor - Mã tin đăng: 4092237. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ANGSANA QUAN LAN

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Khách sạn - Nhà hàng
Cấp bậc
Trưởng Nhóm / Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
1 - 2 năm kinh nghiệm
Trình độ yêu cầu
Trung cấp
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Nhân viên toàn thời gian tạm thời
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
25/03/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây