[SOKO SAIGON] HEAD CHEF

SOKOGROUP LTC.
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Quận 1, Hồ Chí Minh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Tasks in the pre- opening phase
Key 1: Build a strong kitchen team:

Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees
Assist the Operation Manager in establishing a kitchen organization chart
Create the kitchen processes to work effectively with the FOH team
Recruitment, interview and training employees for the kitchen team

Key 2: Propose OS&E and equipment for the kitchen:

Responsible to control equipment, and material received from suppliers
Propose a list of OS&E of kitchen equipment
Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department

Key 3: Menu development

Create a seasonal menu, a special menu for a private party
Suggest menu following restaurant concept

Task on the opening phase
Responsibilities

Ensure general cleanliness and maintenance of all kitchen equipment and utensils
Ensure that all dishes are cooked well and presented in an aesthetically pleasing way
Check the daily list of required ingredients, monitor food inventory levels, and determine what needs to be restocked and when
Operate kitchen equipments
Maintain kitchen order and hygiene by ensuring the cleanliness of tables, counters, and all work areas
Monitor food budgets and ensure supply orders do not exceed allocated budgets
Provide training for new kitchen staff
Prepare ingredients and oversee food preparation
Supervise the kitchen staff to ensure that they are performing their duties efficiently
Monitor equipment performance and order replacements as and when needed

Yêu cầu công việc

Passionate about providing exceptional standards of service
Leadership skills and confidence in training the kitchen crew
Good interpersonal skills including the ability to communicate well with the chefs and service crew
Organized with a keen eye for detail
A minimum of three years’ experience as a sous chef or head chef.
Ability to work well under pressure especially during peak hours and busy periods

Quyền lợi

Competitive Salary
Team building, Staff party Discount for staff members
Service charge
×3 basic salary + 1 compensation leave when working on public holiday
Full benefit according to the provision of Law and State
Slip shift allowance

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-08-27 20:20:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin [SOKO SAIGON] HEAD CHEF - Mã tin đăng: 4599889. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

SOKOGROUP LTC.

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây