Sous Chef (Banquet) - Bếp Phó Bếp Tiệc

ANGSANA QUAN LAN - HA LONG BAY RESORT
Mức lương
20 - 30 triệu
Địa điểm làm việc
Vân Đồn, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Liaises with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most competitive price
Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all kitchen and related areas
Assists in menu planning as directed, and utilizes sales analysis and menu engineering techniques accordingly
Conducts frequent kitchen and back of house checks ensuring production procedures, repair and maintenance, employee grooming and manning levels are in order and takes appropriate action where necessary
Ability to plan and organise
Assists in the implementation of the annual promotion plan and menu change cycle
Helps to ensure that an accurate and up- to- date recipe bank is maintained
Prepares and submits reports as directed by supervisors.
Conducts periodic checks of all food delivery and storage areas to ensure quality of food and standards of hygiene are maintained.
Monitors the consistency of preparation and presentation in all food production areas to ensure that they conform to the requisite standards.
Directs and controls all subordinate kitchen staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest expectations are met.
Communication skills
Co- ordinates with Assistant F&B Manager and Outlet Managers in ensuring that specific restaurant operations function efficiently and on time
Prepares duty rosters as directed
Ability to manage, train, motivate and develop a team
Assists in the controlling and monitoring of all kitchen expenses.
Ability to demonstrate creativity
Assists in the selection, training and evaluation of subordinate employees
Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees.

Yêu cầu công việc

- Good communication in english.
- Have knowledge about cuisine.
- Have a high responsibility in works.
- Good attitude and can work under pressure.

Quyền lợi

Pre- opening Service Charge bonus 1 million Vietnam Dong per month.
Free- provided accommodation with full- equipped and modern facilities according to Banyan Group standards (Electric water heater, AC, TV, internet, cable TV).
Free- provided Bao Viet health and accident insurance.
Receiving 100% of salary during probation time.
Free training courses from basic to advance by Banyan Group Academy.
Pre- opening allowance from 2 million Vietnam Dong to 4 million Vietnam Dong per month.
Contribution of social insurance, health insurance and unemployment insurance based on total salary (from probation period).
Young and dynamic working environment.
12 to 14 days annual leave.
Positive career development opportunities.
Other attractive bonus policies for encouragement and motivation
22 standard working days per month.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-06 09:55:03

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef (Banquet) - Bếp Phó Bếp Tiệc - Mã tin đăng: 4396146. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ANGSANA QUAN LAN - HA LONG BAY RESORT

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Nhân Viên
Kinh nghiệm yêu cầu
Không yêu cầu
Trình độ yêu cầu
Đại Học
Số lượng cần tuyển
Đang Cập Nhật
Hình thức làm việc
Đang cập nhật
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
17/07/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây