Sous Chef (Banquet) - Bếp phó Bếp tiệc

ANGSANA QUAN LAN, HA LONG BAY
Mức lương
20 - 30 triệu
Địa điểm làm việc
Vân Đồn, Quảng Ninh
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Ability to demonstrate creativity
Conducts periodic checks of all food delivery and storage areas to ensure quality of food and standards of hygiene are maintained.
Communication skills
Coaches, counsels, disciplines and develops subordinate employees.
Ability to manage, train, motivate and develop a team
Helps to ensure that an accurate and up- to- date recipe bank is maintained
Prepares duty rosters as directed
Liaises with purchasing and suppliers to ensure that all food items ordered are delivered, and are of the appropriate quality at the most competitive price
Prepares and submits reports as directed by supervisors.
Assists in menu planning as directed, and utilizes sales analysis and menu engineering techniques accordingly
Assists in the controlling and monitoring of all kitchen expenses.
Ability to plan and organise
Monitors the consistency of preparation and presentation in all food production areas to ensure that they conform to the requisite standards.
Assists in the selection, training and evaluation of subordinate employees
Conducts frequent kitchen and back of house checks ensuring production procedures, repair and maintenance, employee grooming and manning levels are in order and takes appropriate action where necessary
Co- ordinates with Assistant F&B Manager and Outlet Managers in ensuring that specific restaurant operations function efficiently and on time
Assists in the implementation of the annual promotion plan and menu change cycle
Directs and controls all subordinate kitchen staff to ensure that all day to day operational matters are handled on time and guest expectations are met.
Assists in maintaining standards of hygiene and cleanliness in all kitchen and related areas

Yêu cầu công việc

- Good communication in english.
- Good attitude and can work under pressure.
- Have a high responsibility in works.
- Have knowledge about cuisine.

Quyền lợi

Free- provided Bao Viet health and accident insurance.
Pre- opening allowance from 2 million Vietnam Dong to 4 million Vietnam Dong per month.
12 to 14 days annual leave.
Young and dynamic working environment.
Free training courses from basic to advance by Banyan Group Academy.
22 standard working days per month.
Other attractive bonus policies for encouragement and motivation
Positive career development opportunities.
Pre- opening Service Charge bonus 1 million Vietnam Dong per month.
Free- provided accommodation with full- equipped and modern facilities according to Banyan Group standards (Electric water heater, AC, TV, internet, cable TV).
Contribution of social insurance, health insurance and unemployment insurance based on total salary (from probation period).
Receiving 100% of salary during probation time.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-06-05 07:25:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef (Banquet) - Bếp phó Bếp tiệc - Mã tin đăng: 4387400. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

ANGSANA QUAN LAN, HA LONG BAY

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
15/06/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây