SOUS CHEF - BẾP PHÓ

AVANI QUY NHON RESORT & SPA
Mức lương
Đang cập nhật
Địa điểm làm việc
Bình Định
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

Position Summary Members of the Kitchen Department are responsible for ensuring that all visitors to the hotel are delighted by the quality, creativity and variety of our food and beverage offerings in every area of the hotel, and that F&B is regarded as a strong point of differentiation for the hotel in its local market. As Sous Chef you will maintain the highest standards of all food preparation, service and hygiene according to the standards of the property. The leadership team will look to you to lead by example through a hands on approach, maintaining team spirit and cultivating a positive working environment. Through constantly monitoring the quality, taste and presentation, you will ensure only the highest quality of food is prepared and served in the property. You will also minimize waste by closely controlling the ordering and storage of inventory, portion sizes, and the refrigeration and recycling of leftovers. You will be responsible for setting and implementing the hygiene standards in the kitchen, as well as ensuring good personal grooming of all kitchen team members. Additionally you will participate in weekly strategy meetings with the Executive Chef, and help to ensure that expenses, purchases, and requisitions are within budget limits

Yêu cầu công việc

• certificate in Cuilinary   related field

• Previous experience in a Food & Beverage leadership role

• Passion for leadership and teamwork

• Eye for detail to achieve operational excellence

• Excellent guest service 

Quyền lợi

- Được làm việc trong môi trường năng động, chuyên nghiệp , chế độ làm việc 5 ngày/tuần

- Cơ hội phát triển tối đa khả năng bản thân

- Cơ hội thăng tiến cao

- Được hưởng các chế độ hấp dẫn từ phí công ty, cơ hội được làm việc, học tập , task forces ở nước ngoài

- Các quyền lợi khác theo luật định Việt Nam.

- Cơ hội thuyên chuyển làm việc  giữa các Hotels resort trong nước và nước ngoài  trong cùng tập đoàn với hơn 500 quốc gia

Cập nhật gần nhất lúc: 2023-02-10 19:55:09

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin SOUS CHEF - BẾP PHÓ - Mã tin đăng: 3240538. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi
Quy mô: 100 - 499 nhân viên
Trụ sở: Bãi Dài, Ghềnh Ráng, TP. Quy Nhơn,Bình Định

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Trưởng Ca/ Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
28/02/2023
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây