SOUS CHEF (JAPANESE RESTAURANT)

FRASERS HOSPITALITY
Mức lương
30 - 40 triệu
Địa điểm làm việc
Tây Hồ, Hà Nội
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

• Plans menus and ensures food quality standards.
• Participates in public relation programs and community events.
• Assist the Executive Chef in creating and developing all JDs, SOPs for the kitchen, and menu engineering.
• Ensures that all kitchen equipment is in good working order.
• Assists in development of annual plan and monitors budget daily.
• Facilitates achievement of performance goals and maximizes staff retention opportunities.
• Actively participates in all Food & Beverage related meeting.
• Accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
• Supervise all food preparation area to ensure consistent, high- quality products.
• Develops and implements short- term tactics and long- term strategies to maximize efficiency, profits, and evolving food & beverage requirements.
• Manages culinary operations to ensure quality of product
• Plans and directs food preparation and cooking activities in a Japanese setting.
• Optimizes efficient planning, ordering, waste, and inventory control.
• Radiates energy and charisma that rubs off on the team. Teaches resourcefulness, professionalism, and leadership.
• Ensures safety standards are met and that staff receive Food Safe training.
• Assists in the co- ordination of special events.
• Specs/requisitions/orders food and kitchen supplies.
• Enforce food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, etc.

Yêu cầu công việc

• Excellent skills in English (or Japanese) oral & written.

• 3- 4 years of experience in the same position in similar setting, 5- star hotel.

• Good knowledge and practices of safety guidelines of kitchen equipment.

• Experience supervising kitchen, staff, and food planning in large scale establishments, preferably in the tourism industry.

• Experience with budget preparation and management; food costing, sourcing, and labor management.

• Hotel pre- opening experience is a plus.

Quyền lợi

Benefits :
- Participating in training programs: professional development, English training.
- Annual bonus and other welfare regimes according to the Company&039;s regulations.
- 01 meal in shift, providing uniforms of the Company.
- Professional, friendly working environment and promotion opportunities, participating in social insurance, unemployment insurance and accident and health insurance.
- Salary + service charge
- There are many opportunities to communicate with foreigners.

Cập nhật gần nhất lúc: 2024-03-17 13:55:38

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin SOUS CHEF (JAPANESE RESTAURANT) - Mã tin đăng: 4105665. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

FRASERS HOSPITALITY

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Thực phẩm - Đồ uống
Cấp bậc
Giám Đốc, Phó Giám Đốc Bộ Phận/ Trưởng Phòng/ Tổ Trưởng
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
29/02/2024
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Hiện tại chúng tôi chưa có việc làm đề xuất phù hợp với bạn.

Việc làm đã xem gần đây