Sous Chef

AZERAI CAN THO
Mức lương
mức thỏa thuận
Địa điểm làm việc
Quận Ninh Kiều - Cần Thơ
Kinh nghiệm yêu cầu
Cập nhật
Chi tiết tin tuyển dụng

Mô tả công việc

  • Maintain good relationship with all vendors and suppliers to ensure competitive pricing and loyalty.
  • Motivate and develop subordinates to be more functional and efcient in completing their duties before stepping for future career path.
  • Ensure all staff adhere to the resort employee handbook.
  • Supervise staff efciency and ensuring maximum performance and productivity.
  • Act as trainer, coach and counselor for subordinates.
  • Always review level of cleanliness of the working areas with proper hygiene,
  • sanitation and protection to ensure work safety and health and ensure staff are correctly using cleaning equipment and chemicals.
  • Conduct employee evaluation to review their general performance and identify areas of required improvement.
  • Liaise with Accounts to check monthly finance report pertaining to F & B revenue and total expenses of the Kitchen.
  • Set and maintain the accurate food recipe data and develop product specifcations for all menus.
  • Assume other duties as assigned by Head Chef
  • Assisting Head Chef in supervising the Food & Beverage Product Department in day to day operations to ensure all duties and tasks are completed efciently and effectively to produce quality product that can exceed guest expectation and satisfaction.
  • Attend meeting as organised by Head Chef.
  • Always ensure punctual attendance and act as role model for subordinates.
  • Ensure all subordinates report to work punctually and as scheduled.
  • Checking and reminding subordinates to always wear correct uniform with high standard of personal grooming and hygiene to avoid cross contamination of
  • diseases from body to food, equipment and tools.
  • Assisting Head Chef in preparing departmental reports, correspondence and other related paperwork.
  • Conduct daily briefng for staff to ensure open communication of clear and update information.
  • Prepare employee work roster to ensure everybody gets fair days off or holiday and ease manning allocation.
  • Establishing monthly attendance report for Personnel Department to ensure accurate record on outstanding DO.AL, etc.

Yêu cầu công việc

Sức khoẻ tốt, cẩn thận, nhiệt tình, trung thực

Ưu tiên ứng viên có kinh nghiệm làm trong lĩnh vực khách sạn

Tiếng anh giao tiếp

Quyền lợi

Lương cơ bản + Thưởng Service charge

Làm việc trong môi trường năng động, chuyên nghiệp

Hỗ trợ bữa ăn giữa ca

Thưởng lương tháng 13

Và các chế độ phúc lợi khác theo quy định công ty

Cập nhật gần nhất lúc: 2019-07-23 23:30:02

Xem thêm
Người tìm việc lưu ý:
Bạn đang xem tin Sous Chef - Mã tin đăng: 672204. Mọi thông tin liên quan tới tin tuyển dụng này là do người đăng tin đăng tải và chịu trách nhiệm. Chúng tôi luôn cố gắng để có chất lượng thông tin tốt nhất, nhưng chúng tôi không đảm bảo và không chịu trách nhiệm về bất kỳ nội dung nào liên quan tới tin việc làm này. Nếu người tìm việc phát hiện có sai sót hay vấn đề gì xin hãy báo cáo cho chúng tôi

AZERAI CAN THO

Quy mô: Cập nhật
Trụ sở: Cập nhật

Thông tin chung

Ngành nghề
Quản lý điều hành
Cấp bậc
Giám Sát
Kinh nghiệm yêu cầu
Đang cập nhật
Trình độ yêu cầu
Đang cập nhật
Số lượng cần tuyển
1
Hình thức làm việc
Giờ làm việc làm theo ca
Giới tính
Đang cập nhật
Hạn nộp hồ sơ
30/09/2019
Mẫu CV đẹp

Việc làm đề xuất liên quan

Việc làm đã xem gần đây